ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 28 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2022

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 28 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2022

Νέα προσπάθεια για την προμήθεια και λειτουργία στεφανιογράφου κάνει το Νοσοκομείο Καβάλας. Την προηγούμενη εβδομάδα αποφασίστηκαν οι όροι της διακήρυξης για την επαναληπτική διαδικασία της προμήθειας του συγκεκριμένου ιατρικού εξοπλισμού. Χρήματα υπάρχουν μέσω της Περιφέρειας, το αρχικό ποσό φθάνει τις 700.000 ευρώ. Πρόθεση του Νοσοκομείου Καβάλας είναι να προμηθευτεί και να λειτουργήσει τον στεφανιογράφο ώστε να μην ταλαιπωρούνται οι καρδιοπαθείς του Ν. Καβάλας επισκεπτόμενοι Νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης ή αυτό της Αλεξανδρούπολης.

 

Κλειστή είναι δεύτερη μέρα σήμερα η οδός Ιωάννου Μέξη στον Προφήτη Ηλία λόγω ασφαλτόστρωσης. Τελικά τη Δευτέρα ξαναρχίζουν τα έργα του φυσικού αερίου στην οδό Κολοκοτρώνη. Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις μπροστά από το πρώην στρατόπεδο Ασημακοπούλου. Άρχισε το έργο στην οδό Κασσάνδρου, συνεχίζεται στην οδό Δαμιανού. Σωστή σήμανση σε όλα τα εκτελούμενα δημοτικά έργα ζητά με ανακοίνωση της η Περιφερειακή Ένωση Τυφλών.

 

Ο Αντιπεριφερειάρχης Αλέξης Πολίτης έστειλε επιστολή στην Εγνατία Οδό, ζητά να μάθει το θα γίνει με τις ρυθμίσεις στον κόμβο του Αγίου Ανδρέα. Προβλήματα και καθυστέρηση στη διαδικασία των συμψηφισμών με την απλήρωτη επιδότηση εργασίας  αναφέρει στην απάντηση του σε ερώτηση βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ ο Υφυπουργός Παναγιώτης Τσακλόγλου. Η δημοτική σύμβουλος Αναστασία Ιωσηφίδου κατέθεσε προσφυγή στην Αποκεντρωμένη κατά της απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής για την Καλαμίτσα. Μισθούς δύο μηνών πρέπει να επιστρέψει στο κράτος εκπαιδευτικός του Νομού Καβάλας που είναι σε αναστολή. Από λάθος πληρώθηκε ενώ δεν έπρεπε, τους μισθούς Σεπτέμβρη- Οκτώβρη του 2021. Ξεκίνησε από τον Εμπορικό Σύλλογο η προβολή των εκδηλώσεων της Λευκής Νύχτας. Ανακοίνωση του Εργατικού Κέντρου για την Εργατική Πρωτομαγία.

 

Σε κανονική λειτουργία επανήλθαν τα ΚΑΠΗ του Δήμου Καβάλας, τον Μάϊο ξαναγίνονται οι ημερήσιες εκδρομές για τα μέλη τους. Το νέο βιβλίο του Ιάκωβου Μαρτίδη θα παρουσιαστεί την ερχόμενη εβδομάδα σε εκδήλωση στη Δ. Βιβλιοθήκη. Αύριο το δημαρχείο θα φωτιστεί στα μπλε χρώματα του Make a Wish.

 

Η χθεσινή εντός έδρας ισοπαλία του ΑΟΚ με τον Ηρακλή έκανε δύσκολα τα πράγματα σε σχέση με την παραμονή της ομάδας στη SL2. Η αναμέτρηση έγινε μπροστά σε 4.000 κόσμο. Ηττήθηκε στο Ψυχικό ο ΓΣΕ. Βύρωνας και Δόξα Θεολόγου στον τελικό της ΕΠΣ Καβάλας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης