ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2023

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2023

Σωματείο της Καβάλας που ασχολείται με τα εκπαιδευτικά προγράμματα ελέγχεται από τις δικαστικές αρχές. Φέρεται να εξαπάτησε όσους το εμπιστεύτηκαν αφού υπόσχονταν σπουδές πανεπιστημιακού επιπέδου. Η υπόθεση έγινε γνωστή χθες από τηλεγράφημα του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων. Δεν αποκλείεται όλα να έγιναν μετά από καταγγελία μέλους του σωματείου κι αφού σε αυτό υπήρξαν εσωτερικά προβλήματα και αντιπαραθέσεις μεταξύ των εκπροσώπων του. Η υπόθεση έχει και μυστήριο μιας και κανείς στην Καβάλα δεν γνώριζε ως χθες το παραμικρό.

 

Μεγάλο το ενδιαφέρον των Καβαλιωτών να ζεσταθούν τον Χειμώνα με φυσικό αέριο, έγιναν τα εγκαίνια του σταθμού μέσης πίεσης απέναντι από το παλιό στρατοδικείο. Τρεις συλλήψεις ημεδαπών στην Καβάλα για κατοχή ηρωϊνης. 15 υποτροφίες σε φοιτητές χορηγεί και φέτος η Ιερά Μητρόπολη στη μνήμη του μακαριστού Προκόπιου. Αιτήσεις ως τις 27 Οκτώβρη. Συνεχή τα δημοσιεύματα για τον  Βασίλη Καρρά που δίνει μάχη για να ξεπεράσει τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει.

 

Καβάλα και Δήμο Παγγαίου θα επισκεφθεί τη Δευτέρα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης. Με τον Υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής Δημήτρη Καιρίδη συναντήθηκε ο Γιάννης Πασχαλίδης.  Η βουλευτής Αγγελική Δεληκάρη παραβρέθηκε και μίλησε στο πρόσφατο συνέδριο της Ιεράς Μητρόπολης. Στους νέους Καβαλιώτες απευθύνεται με καινούργια της ανάρτηση η υποψήφια δημοτική σύμβουλος Στέλα Αργυρίου.  Τις υπηρεσίες του Δήμου επισκέφθηκε ο Χρήστος Ποτόλιας, διαμαρτύρεται για τις ελλείψεις προσωπικού. Στη λαϊκή Κρηνίδων ο Θόδωρος Μουριάδης, τους εθελοντές κατά του καρκίνου επισκέφθηκε ο Χαράλαμπος Χρυσανίδης.

 

Αθωώθηκαν στο Μονομελές όλοι οι κατηγορούμενοι για μη έγκαιρη κατάθεση δήλωση περιουσιακής κατάστασης. Έκαναν τις δηλώσεις εκ των υστέρων. Πολλές οι υποθέσεις χρεών προς το δημόσιο και τα ασφαλιστικά ταμεία. Υπογράφεται το μεσημέρι στον ΟΛΚ πρωτόκολλο συνεργασίας με το λιμάνι του Μπουργκάς. Η Ελληνική Λύση κατέθεσε ερώτηση στη Βουλή για τις κλοπές του καρπού των ελαιόδεντρων στο Δήμο Παγγαίου. 30 Οκτώβρη εκλογές για το νέο διοικητικό συμβούλιο των επαγγελματιών της Νέας Περάμου. Το Σαββατοκύριακο στη Θάσο το 9ο συμπόσιο Θασιακών Μελετών.

 

Με σκορ 5-0 ο ΑΟΚ επικράτησε χθες του Αετού Βαρβάρας. Την Κυριακή στο γήπεδο της Χρυσούπολης υποδέχεται το Παραλίμνιο. Αποκλείστηκαν από την επόμενη φάση του κυπέλλου Ελλάδας οι Πάνθηρες.

 

Διαβάστε επίσης