• 19 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 29 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2022

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 29 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2022

Η Αστυνομική Διεύθυνση Δράμας ασχολείται με την καταγγελία απόπειρας βιασμού 15χρονου που φέρεται να έγινε την περασμένη Κυριακή σε χωριό του γειτονικού Νομού. Το περιστατικό αρχικά αναφέρθηκε ότι έχει σχέση και με την πόλη της Καβάλας. Χθες το μεσημέρι γνωστοποιήθηκε ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Οι καταγγελίες ίδιων περιστατικών το τελευταίο διάστημα είναι πάρα πολλές, σχεδόν καθημερινές, όλες αφορούν την Ανατολική Μακεδονία. Η ευαισθησία και η προθυμία σχετικά με τις καταγγελίες έχει σχέση με όλα όσα αποκαλύφθηκαν ότι έγιναν στην Αθήνα πρόσφατα.

 

Ιδιώτης δωρίζει στο Δήμο Καβάλας αρχαία νομίσματα. Εταιρία της ΒΦΛ δωρίζει στην Περιφέρεια ΑΜΘ 5 καρδιογράφους. Συνεχίζεται και το 2023 η συνεργασία των παρατάξεων Μέτιου- Σιμιτσή, ο Αρχέλαος Γρανάς θα αναλάβει Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης. Παραιτήθηκε τοπικός σύμβουλος στον Αμυγδαλεώνα. Έκτακτη χρηματοδότηση 260.000 ευρώ από το Υπουργείο Υγείας στο Νοσοκομείο. Συνέντευξη τύπου δίνει το μεσημέρι ο διοικητής που αποχωρεί κ. Ντίνος Κλειτσιώτης. Ανακοινώθηκαν τα βραβεία για τις καλύτερες εορταστικές βιτρίνες. Το πρώτο βραβείο έλαβε και φέτος το βιβλιοπωλείο Ζαπώνη. Βραβεύτηκαν επίσης το ζαχαροπλαστείο BAKE HOUSE, οι Ποικιλίες Ανανιάδη και το κατάστημα ρούχων Χειροτεχνήματα.

 

Νέα παράταση, η 4η στη σειρά, για την ολοκλήρωση του έργου Ενεργειακή Αναβάθμιση του κτιρίου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας. Στο πλαίσιο εκδήλωσης που έγινε στη Δ. Βιβλιοθήκη παρουσιάστηκε πρόγραμμα κατάρτισης κοινωνικά ευάλωτων. Θα το υλοποιήσει με σεμινάρια ο Δήμος Καβάλας. Ακόμη περισσότερο κόσμο περιμένουν στα καταστήματα εστίασης αυτήν την εβδομάδα οι επαγγελματίες του κλάδου. Την Κυριακή ο Μητροπολίτης Στέφανος θα απονείμει τις υποτροφίες σε 15 νέους φοιτητές, πρωτοβουλία στη μνήμη του μακαριστού Προκόπιου. Δικαστήριο της Τουρκίας καταδίκασε σε ισόβια τον ακτιβιστή Οσμάν Καβάλα.

 

Στις 8 Γενάρη στο Marine η πίτα του Λυκείου των Ελληνίδων. Καβαλιώτες και Έλληνες στη Νυρεμβέργη έλαβαν μία ακόμη πρωτοβουλία για την προώθηση της αδελφοποίησης των δύο Δήμων. Ο Τρύφωνας Σαμαράς θα είναι στην Καβάλα τον Γενάρη, σε εμπορική έκθεση για το γάμο.

 

Με σκορ 5-0 ο ΑΟΚ νίκησε στο χθεσινό φιλικό τον Κεραυνό Ελευθερών. Τρεις μεταγραφές ανακοίνωσε ο Νέστος, μία το Ορφάνι.

 

Διαβάστε επίσης