• 20 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 30 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2018

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 30 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2018

Στις θέσεις τους, στις ακτές της πόλης, θα μείνουν και τον Σεπτέμβρη οι ναυαγοσώστες. Την επέκταση των συμβάσεων κατά ένα μήνα ετοιμάζει ο Δήμος Καβάλας. Έχει αυτή τη δυνατότητα με τα δεδομένα του νέου Προεδρικού Διατάγματος. Μέχρι και πέρσι οι ναυαγοσώστες αποχωρούσαν από τις παραλίες την τελευταία μέρα του Αυγούστου.

 

50 υποψήφιους ανακοίνωσε χθες ο Μάκης Παπαδόπουλος. Αργότερα θα διευκρινιστεί ποιοι από τους 50 θα είναι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι και ποιοι τοπικοί σύμβουλοι. Νωρίτερα χθες η Δήμαρχος απείλησε το Μάκη Παπαδόπουλο με μήνυση, με αφορμή όσα είπε σε βάρος της για τον ΤΑΡ. Δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης και πολίτες σταμάτησαν το έργο του ΤΑΡ στη θέση Καρυδιές. Το έργο είναι νόμιμο- παρεμποδίστηκαν εργασίες, απάντησαν οι εκπρόσωποι του αγωγού. Άρχισαν προ λίγων ημερών εργασίες ανακαίνισης κι άλλου κτιρίου του στρατοπέδου Ασημακοπούλου. Κινητικότητα από πλευράς Εγνατίας οδού για τα διόδια στην Παράκαμψη.

 

Ποινική δίωξη σε Λαυρεντιάδη για τα χρέη της ΒΦΛ στη ΔΕΠΑ. «Μελανή σελίδα για τη δικαιοσύνη» θεωρεί τη δίωξη η εταιρία. Συχνές βλάβες και συχνές διακοπές νερού στη συνοικία του Άη Γιάννη. Το βράδυ η διευρυμένη συνεδρίαση της ΝΟΔΕ Καβάλας. Θα συμφωνηθεί κείμενο επιστολή στον πρόεδρο του κόμματος, με θέμα την προεκλογική δραστηριότητα Μακάριου Λαζαρίδη. Αρχίζει η περίοδος εγγραφών στο δημόσιο ΙΕΚ του Νοσοκομείου. Εξιχνιάστηκαν 4 κλοπές και μια απόπειρα στην πόλη μας. Συνεδριάζει το απόγευμα στην Κομοτηνή το Περιφερειακό Συμβούλιο.

 

Πολύς κόσμος χθες βράδυ στην παράσταση Εκκλησιάζουσες στο αρχαίο θέατρο. Συγχαρητήρια σε όσους πέτυχαν στις πανελλαδικές εξετάσεις από τον βουλευτή Τάκη Εμμανουηλίδη και το Δήμαρχο της Θάσου. Δημοτικό σχολείο και νηπιαγωγείο των Κρηνίδων πραγματοποιούν την Κυριακή μουσική εκδήλωση στο αρχαίο θέατρο. Το βράδυ στο Ιμαρέτ εκδήλωση με μουσικό σχήμα από την Ιταλία.

 

Επίσημα παίκτης του ΑΟΚ ο Δημήτρης Κονταξής. Προπονήσεις με την ομάδα μας κάνει ο Αργύρης Μπαρέτας. 3-0 ηττήθηκε από τη Δόξα Δράμας ο Νέστος.

 

Διαβάστε επίσης