ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 30 ΜΑΗ 2019

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 30 ΜΑΗ 2019

Εκδόθηκε χθες το απόγευμα από το Πρωτοδικείο Καβάλας η απόφαση για το επίσημο αποτέλεσμα στις εκλογές της πρώτης Κυριακής στους 4 δήμους του Νομού. Η διαφορά Μουριάδη- Παπαδόπουλου είναι στις 209 ψήφους. Ίσως σήμερα γίνουν γνωστά τα αποτελέσματα των σταυρών προτίμησης. Η παράταξη του Μάκη Παπαδόπουλου γνωρίζει τους υποψήφιους της που εκλέγονται δημοτικοί σύμβουλοι. Σύμφωνα με πληροφορίες χθες υπήρξαν επαφές της Δημάρχου και του Θόδωρου Μουριάδη με υποψήφιους Δημάρχους που έμειναν εκτός δεύτερης Κυριακής.

 

13 Ιουνίου η Λευκή Νύχτα στην Ελευθερούπολη. Επενδυτές για την κρουαζιέρα και στο κεντρικό λιμάνι της πόλης αναζητά το ΤΑΙΠΕΔ. 73χρονη γυναίκα βρέθηκε νεκρή στην οικία της στην περιοχή του Αγίου Παύλου, είχε πεθάνει προ τουλάχιστον 20 ημερών. Η διοίκηση της Εγνατίας Οδού ενέκρινε τη σύμβαση με την Περιφέρεια ΑΜΘ, για τις μελέτες και το έργο στην πεσμένη γέφυρα μπροστά από το παλιό Νοσοκομείο. Εξετάσεις για τη χορήγηση άδειας ναυαγοσώστη έγιναν χθες στο κολυμβητήριο.

 

Συνάντηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη θα έχει σήμερα στην Αθήνα ο Χρήστος Μέτιος. Το απόγευμα συναντά τους υποψηφίους του ο Βαγγέλης Παππάς. Συνάντηση με τους υποψηφίους του και για τον Άρη Βέρρο. Πρόσκληση συμμετοχής στις εκλογές της Κυριακής απευθύνει ο Θόδωρος Μουριάδης.

 

Πολίτες βάζουν ομπρέλες στην παραλία της Νέας Καρβάλης, την οποία καθάρισε μηχάνημα της ΒΦΛ. Πετυχημένη ημερίδα της Εθνικής Ασφαλιστικής. Ευνοϊκή ρύθμιση χρεών και για χρέη ιδιωτών ή εταιρών στο δήμο Καβάλας. Συνελήφθησαν δύο άτομα στο αεροδρόμιο που είχαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα. Ιδιώτης ανάδοχος έργου άρχισε να κόβει χόρτα στην πόλη.

 

Αντιπροσωπεία μαθητών του 2ου Γυμνασίου ήταν στη Γερμανία, στο πλαίσιο προγράμματος Erasmus. Η διεύθυνση Υγείας της Π.Ε. Καβάλας εξέδωσε ανακοίνωση για την αυριανή παγκόσμια μέρα κατά του καπνίσματος.

 

Η ομάδα Εμπορικού Συλλόγου- Επιμελητηρίου κέρδισε τον τελικό που έγινε χθες βράδυ στο 4ο εργασιακό πρωτάθλημα μπάσκετ. 6 Ιουνίου γενική συνέλευση για τον Αετό Οφρυνίου.

 

 

 

Διαβάστε επίσης