• 6 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 30 ΝΟΕΜΒΡΗ 2023

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 30 ΝΟΕΜΒΡΗ 2023

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η χθεσινή διαδικασία εκποίησης κατασχεμένων οχημάτων από το Τελωνείο Καβάλας. Πουλήθηκαν όλα, 25 ΙΧ- 3 φορτηγά και ένα τροχόσπιτο. Αγοραστές είναι ιδιώτες απ’ όλη τη Βόρεια Ελλάδα. Η διαδικασία έγινε πιο οργανωμένα, σε αίθουσα του Τελωνείου. Σε χώρο που παλαιότερα χρησιμοποιούσε το τμήμα του ΣΔΟΕ. Τα έσοδα του δημοσίου υπολογίζονται σε αρκετές χιλιάδες ευρώ.

 

65χρονος κάτοικος Ελευθερούπολης πέθανε χθες μετά από ανακοπή, καταγγέλλεται ότι δεν ήταν διαθέσιμο λόγω περιστατικού στον Πλατανότοπο το μοναδικό ασθενοφόρο του ΚΥ. Με το νέο έτος και με το νέο δημοτικό συμβούλιο ο προϋπολογισμός και τα ανταποδοτικά τέλη του Δήμου Καβάλας για το 2024. Άγνωστο αν θα υπάρξουν αλλαγές στις διοικήσεις των σχολικών επιτροπών, αυτές διατηρούνται ως το τέλος του σχολικού έτους. Ιδιαίτερα καλές επιδόσεις στις αγορές για το ακτινίδιο του Νέστου και τα σταφύλια των Δ.Ε. Ελευθερών και Ορφανού του Δήμου Παγγαίου. Σε Βύρωνα και Άγιο Λουκά συνεχίζονται τα έργα του φυσικού αερίου για το πρώτο 15νθήμερο του Δεκέμβρη.

 

Ο Εμπορικός Σύλλογος Καβάλας καλεί τους Καβαλιώτες στο Χριστουγεννιάτικο πάρτι της αγοράς το απόγευμα της Πέμπτης 7 Δεκέμβρη. Στη 1 το μεσημέρι στη Χρυσούπολη η κηδεία του πρώην Δημάρχου Μιλτιάδη Πασαλίδη, νέες συλλυπητήριες ανακοινώσεις από το ΠΑΣΟΚ Καβάλας και τη βουλευτή Αγγελική Δεληκάρη. Εξιχνιάστηκε υπόθεση πολλών διαρρήξεων και κλοπών στη Βόρεια Ελλάδα, η εγκληματική οργάνωση είχε δράση και στην Καβάλα. Μεγάλες ελληνικές εταιρίες διεκδικούν την αξιοποίηση του γεωθερμικού πεδίου του Ακροποτάμου. Ένας τραυματίας στο τροχαίο χθες το πρωί κοντά στον Αμυγδαλεώνα. Θανατηφόρο το τροχαίο της Τρίτης στην Κεραμωτή. Ο βουλευτής Γιάννης Πασχαλίδης συμμετείχε την Τρίτη σε ενημερωτική εκδήλωση του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

 

Το νέο διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Γυναικών Επιστημόνων επισκέφθηκε το Δήμαρχο στο γραφείο του. Την Κυριακή στο Αμφιθέατρο του ΔΙΠΑΕ η βράβευση των μαθητών της Καβάλας που έλαβαν μέρος στους διαγωνισμούς της Μαθηματικής Εταιρίας. Στις 8 το απόγευμα εγκαινιάζεται η έκθεση φωτογραφίας του Γιώργου Μυτιληνού στο Aparto.

 

Τρίτη σερί νίκη για το ΓΣΕ, χθες στη Γεωργιανή επικράτησε του Ευόσμου με σκορ 68-63. Για το κύπελλο της ΕΠΣ Καβάλας νίκες και πρόκριση στην επόμενη φάση του Βύρωνα, του Ορφέα, των Πηγών, του Άρη Πρίνου και της Ασπίδας Πολυστύλου.

 

Διαβάστε επίσης