• 23 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 31 ΟΚΤΩΒΡΗ 2019

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 31 ΟΚΤΩΒΡΗ 2019

Υποσχέσεις για χρηματοδότηση τριών τουλάχιστον έργων έλαβε χθες από τον Υπουργό Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκο ο Δήμαρχος Καβάλας. 3 εκ ευρώ αφορούν έργο τηλεμετρίας της ΔΕΥΑΚ για άμεσο εντοπισμό βλαβών στο δίκτυο ύδρευσης. Οι στάσεις των αστικών λεωφορείων που «περνούν» στην αρμοδιότητα των Δήμων θα συντηρηθούν ενώ θα γίνει και έργο συστημάτων πυρασφάλειας στα σχολεία. Η συνάντηση με τον Υπουργό Εσωτερικών έγινε παρουσία του βουλευτή Καβάλας της ΝΔ κ. Μακάριου Λαζαρίδη.

Με διαδικαστικές ενστάσεις και γκρίνιες ξεκίνησε και η χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας. Νέα 11μελή διοίκηση εξέλεξε χθες η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών. Οριστικοποιήθηκαν οι υποψήφιοι στις εκλογές του Εμπορικού Συλλόγου. Άνδρας 92 ετών αυτοπυροβολήθηκε στο διαμέρισμα που διέμενε, στο κέντρο της πόλης. Υπογράφηκε η σύμβαση έργου της Π.Ε. Καβάλας για την αποκατάσταση βλαβών και επαναλειτουργία φωτισμού στο επαρχιακό οδικό δίκτυο.

Προκαταρκτική εξέταση διενεργεί το Πταισματοδικείο σχετικά με το Φεστιβάλ Φαγητού που έγινε στο Πάρκο Φαλήρου τον περασμένο Ιούλιο. Εγκρίθηκε από το Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής έργο του Δήμου για τη δημιουργία μιας ηλεκτρονικής πλατφόρμας πληροφόρησης των επισκεπτών της πόλης. Ο Απόστολος Παυλίδης ήταν ο βασικός ομιλητής σε συνέντευξη τύπου που έδωσε χθες η ΔΚΜ. Πραγματοποιήθηκε στη Δ. Καπναποθήκη η πρώτη διαβούλευση για το Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας.

Από αύριο στην Δ. Καπναποθήκη έκθεση με έργα της Κριστίν Όλγας Σμιθ. Παραδόθηκε στους μαθητές η αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του δημοτικού σχολείου Θεολόγου. Ο Ιορδάνης Κωνσταντινίδης πρόεδρος του συλλόγου Καταδρομέων.

Προβάδισμα πρόκρισης στην επόμενη φάση του κυπέλλου Ελλάδας έχει ο ΑΟΚ μετά την νίκη του με 2-0 επί του ΟΦΗ. Τα γκολ πέτυχαν οι Κουτσούμπας και Βασίλης Παπαδόπουλος. Αρχές Δεκέμβρη η ρεβάνς στο Ηράκλειο.

Διαβάστε επίσης