• 19 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 4 ΙΟΥΛΙΟΥ 2019

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 4 ΙΟΥΛΙΟΥ 2019

100 περίπου παιδιά θα λάβουν μέρος στο πρόγραμμα καλοκαιρινής απασχόλησης, το οποίο κατόπιν πιέσεων υλοποιεί και φέτος το νομικό πρόσωπο του Δήμου «Αλληλεγγύη». Η προθεσμία κατάθεσης αιτήσεων έληξε χθες το μεσημέρι. Εκτός προγράμματος έμειναν λίγα παιδιά,  των οποίων οι γονείς δεν πληρούσαν τους όρους και τις προϋποθέσεις που έθεσε η υπηρεσία. Η καλοκαιρινή απασχόληση αρχίζει τη Δευτέρα, θα γίνεται στο 15ο δημοτικό σχολείο.  Φέτος εμπλουτίζεται μέσω συνεργασίας με το Λύκειο των Ελληνίδων.

 

Με πολύ κόσμο η χθεσινή εκδήλωση της Βάσως Παπουτσή Μήττα. Το βράδυ στον Γαλαξία κεντρική εκδήλωση του Γιώργου Καλαντζή. Στο διοικητήριο περιόδευσαν χθες οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. Ανακοίνωση του ΚΚΕ με αναφορές σε ανησυχίες των εργαζόμενων στα Πετρέλαια. Λόγω των εθνικών εκλογών διακόπτονται οι δίκες στο Δικαστικό Μέγαρο. Με τη διοίκηση του Δικηγορικού Συλλόγου συναντήθηκε ο Νίκος Παναγιωτόπουλος.

 

Μάλλον αύριο επανέρχεται στα δρομολόγια το υδροπτέρυγο. Δεν λειτούργησε χθες βράδυ σε αρκετά σημεία της πόλης ο φωτισμός οδών και πλατειών. Ο Οργανισμός Λιμένα Καβάλας έκανε δώρο στο Λιμεναρχείο 3 συσκευές μέτρησης αλκοόλης. Η αξία τους ξεπερνά το ποσό των 4.000 ευρώ.  100 περίπου οχήματα που κινούνταν με αυξημένη ταχύτητα στο Παληό φωτογράφισε τον Ιούνιο το ραντάρ του τμήματος Τροχαίας. Και ο Θόδωρος Μουριάδης με ανακοίνωση του ζητά να πραγματοποιηθεί με το νόμιμο τρόπο το φεστιβάλ φαγητού στο Πάρκο. Γενική συνέλευση έκαναν χθες το απόγευμα οι καφεζυθοπώλες.

 

Στόχος διαρρηκτών έγιναν το βράδυ της Τρίτης δύο καταστήματα στην οδό Θ. Πουλίδου στην Παναγία. Αύριο βράδυ εκδήλωση της Φιλαρμονικής του Δήμου, θα γίνει στην παραλία. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» θα λάβει μέρος στις εκδηλώσεις του Cosmopolis. Για την «ημέρα καλής πράξης» προσωπικό του καταστήματος Κωτσόβολος βρέθηκε στην Παιδόπολη.

 

Θέλουμε να διατηρήσουμε το 60% του περσινού ρόστερ, είπε χθες στην Πρωινή ο προπονητής του ΑΟΚ Παύλος Δερμιτζάκης. Τσάκωνας και Μαρκάκης παρέμειναν στον Κεραυνό Πέρνης. Δύο μεταγραφές έκανε η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του ΑΟΚ.

 

 

Διαβάστε επίσης