ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 4 ΝΟΕΜΒΡΗ 2021

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 4 ΝΟΕΜΒΡΗ 2021

Έντονη είναι η αντίδραση της αγοράς της Καβάλας στα νέα μέτρα που θα ισχύουν στην είσοδο των πελατών στα καταστήματα, προβλέπουν έλεγχο τόσο των εμβολιασμένων όσο και των ανεμβολίαστων. Με ανακοίνωση του ο Εμπορικός Σύλλογος εξηγεί τη διαφωνία του, ζητά την μη εφαρμογή των μέτρων. Αντίδραση κεντρικά και από τις Ομοσπονδίες. Τα μέτρα- στα οποία επιμένει η Κυβέρνηση- ξεκαθαρίζουν αύριο κι ισχύουν από το Σάββατο.

 

Στα όρια του το Νοσοκομείο Καβάλας λόγω αυξημένων περιστατικών κορωνοϊού. Προσλήψεις εποχιακού προσωπικού στην Καβάλα από το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο και την ΕΡΤ. Γεωτρύπανο ιδιωτικής εταιρίας θέλει να «σταθμεύσει» για χρονικό διάστημα 6 μηνών στο νέο λιμάνι. Προσωρινά πεζόδρομος την Κυριακή το πρωί τμήμα της οδού Ε. Αντίστασης λόγω εκδήλωσης. Πέθανε ο συνταξιούχος ιερέα- παλιός εφημέριος στη Μεταμόρφωση πατέρας Παναγιώτης Ξανθόπουλος.

 

Ο βουλευτής Μακάριος Λαζαρίδης προτείνει την προμήθεια περιπολικού σκάφους με σύγχρονο ιατρικό εξοπλισμό για την εξυπηρέτηση έκτακτων περιστατικών στη Θάσο. Την πρόταση έκανε στον Χρήστο Μέτιο που την αποδέχθηκε. Ο Γιάννης Πασχαλίδης ανακοίνωσε πληρωμή αποζημιώσεων αγροτών του Ν. Καβάλας για προβλήματα από κακοκαίρια την περασμένη Άνοιξη. Ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας κατά της Κυβέρνησης για το νέο νόμο των λαϊκών αγορών. Οριστικοποίησε την εκδήλωση- ομιλία του στην Καβάλα το απόγευμα του Σαββάτου ο Χάρης Καστανίδης. Το τμήμα Ανατολικής Μακεδονίας του ΤΕΕ απευθύνει πρόσκληση στα μέλη του για τη συγκρότηση των μόνιμων επιτροπών του. Ο Δημήτρης Καρατσιόρας νέος πρόεδρος του συλλόγου Λογιστών Καβάλας.

 

Συνεχίζονται σήμερα οι εμβολιασμοί προσφυγόπουλων στο «Ασημακοπούλου» με εμβόλια κατά της μηνιγγίτιδας. Την Κυριακή 14 Νοέμβρη εκλογές στο Σύνδεσμο Φίλων Γραμμάτων και Τεχνών. Μέσω του Erasmus επισκέφθηκαν τη Μασσαλία καθηγητές και μαθητές του ΕΠΑΛ Ελευθερούπολης.

 

Δικαιώθηκε στο διαιτητικό δικαστήριο η Ζάκυνθος, ελπίζει εκ νέου ο ΑΟΚ. Το θέμα των δελτίων ποδοσφαιριστών του απασχολεί σήμερα επιτροπή της ΕΠΟ. Νίκησε τη Βέροια η Ένωση με σκορ 88-82.

 

 

Διαβάστε επίσης