• 26 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 5 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2019

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 5 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2019

Ο Υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας Γιάννης Πλακιωτάκης μίλησε χθες σε συνέδριο που έγινε στην Αθήνα, ανακοίνωσε την πραγματοποίηση διεθνών διαγωνισμών για την ιδιωτικοποίηση των περιφερειακών λιμανιών της χώρας. Οι διαγωνισμοί , στους οποίους θα περιλαμβάνονται και τα λιμάνια του ΟΛΚ, θα γίνουν το δεύτερο 6μηνο του 2020. Υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο αντί να ιδιωτικοποιηθεί μόνο το νέο λιμάνι, να πουληθεί σε ιδιώτες το σύνολο της ιδιοκτησίας του Οργανισμού Λιμένα Καβάλας.

 

Συγκροτήθηκαν χθες βράδυ τα όργανα του ΤΕΕ ΑΜ, πρόεδρος της αντιπροσωπείας ο Μιχάλης Παπαδόπουλος και της διοικούσας ο Απόστολος Παυλίδης. Αύριο συνεχίζεται η συνεδρίαση της οικονομικής επιτροπής του Δήμου Καβάλας όπου θα αποφασιστούν τα ποσοστά αύξησης των δημοτικών τελών του 2020. Επίτιμος δημότης Δήμου Παγγαίου θα ανακηρυχθεί ο γνωστός δημοσιογράφος Γιώργος Παπαδάκης. Πρώτη φορά συνεδρίασε χθες το μεσημέρι η νέα τουριστική επιτροπή του Δήμου Καβάλας.

 

Σήμερα στην Ελευθερούπολη η λαϊκή αγορά. Συνέντευξη τύπου το πρωί εκπροσώπου της ΒΦΛ για βραβείο σε σχέση με την προστασία του περιβάλλοντος που εξασφάλισε η εταιρία. Λειτουργούν από χθες τα διόδια στην Ασπροβάλτα, σύντομα σε λειτουργία τα πλευρικά διόδια στη Γαληψό. Ικανοποιημένος από το έργο του στο Νοσοκομείο ο απερχόμενος πρόεδρος Τάσος Καρασαββόγλου. Τον Αντιπεριφερειάρχη Κώστα Αντωνιάδη επισκέφθηκε ο νέος διοικητής της Πυροσβεστικής Καβάλας.

 

Η Υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη θα είναι το απόγευμα σε εγκαίνια έκθεσης στο Αρχαιολογικό Μουσείο. Δόθηκε στη δημοσιότητα το πρόγραμμα εορταστικών εκδηλώσεων του Δήμου Θάσου. Περισσότερες εκδηλώσεις στην Ελευθερούπολη ζητούν από το Δήμο Παγγαίου οι επαγγελματίες της περιοχής. Ο καθηγητής Διονύσης Σιμόπουλος καλεσμένος των φυσικών της Καβάλας σε εκδήλωση που θα γίνει το Σάββατο.

 

Αποκλείστηκε από το κύπελλο Ελλάδας ο ΑΟΚ που έχασε 4-0 χθες στο Ηράκλειο από τον ΟΦΗ. Από την Ήπειρο ο διαιτητής της αναμέτρησης την Κυριακή με τον Ιωνικό.

Διαβάστε επίσης