ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 5 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 5 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018

Ολοκληρώνεται τους πρώτους μήνες του 2019 το έργο της κατασκευής του φράγματος Μαρμαρά, ανακοίνωσε χθες ο Θόδωρος Μαρκόπουλος. Το έργο άρχισε το 2008 από τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση αλλά δεν θα λειτουργήσει αφού δεν έχει καν μελετηθεί το απαραίτητο αρδευτικό δίκτυο! Το προσεχές Καλοκαίρι θα γεμίσει η τεχνητή λίμνη του φράγματος. Για την προκήρυξη της μελέτης του αρδευτικού χρειάζεται 1 εκ ευρώ, που δεν έχει εξασφαλιστεί ακόμη.

 

Πολλές καταγγελίες για τη θολότητα της θάλασσας μέσα κι έξω από την Καβάλα δέχθηκε χθες το Λιμεναρχείο. Από το πρωί στο Νέστο ο διοικητής του ΕΛΓΑ. Είναι πιθανό να επισκεφθεί και τα Τενάγη. Σήμερα και αύριο στη Θάσο αποστολή της Ελληνογερμανικής Συνέλευσης. Κινδυνεύει να μην πραγματοποιηθεί φέτος στην παραλία η έκθεση βιβλίου. Εργοτάξιο έφτιαξε ο ΤΑΡ στο σημείο όπου την προηγούμενη εβδομάδα έγιναν συλλήψεις πολιτών και αιρετών. Απομακρύνεται κουβούκλιο ανοίκιαστου περιπτέρου επί των οδών Μητροπόλεως και Βενιζέλου.

 

Συζητήθηκε χθες στο δικαστήριο αίτηση ασφαλιστικών μέτρων εργαζόμενης της εταιρίας Selecta. Τον Σεπτέμβρη θα αποκατασταθεί η λειτουργία του βιολογικού καθαρισμού στην Άσπρη Άμμο. 72χρονη γυναίκα πνίγηκε χθες στη Ραψάνη. Ετήσιο τέλος θα πληρώνουν στην Περιφέρεια ΑΜΘ υπαίθριοι πλανόδιοι πωλητές. Σύλληψη 36χρονου αλλοδαπού στην Τούζλα για παρεμπόριο. Λύνεται ίσως και σήμερα το πρόβλημα ύδρευσης στην Π. Καβάλα.

 

Εγκαινιάζεται το απόγευμα στο κατάστημα της Τράπεζας της Ελλάδας έκθεση αφιερωμένη στον Ξ. Ζολώτα. Συνεχίζεται στο Ζέφυρο η προβολή ντοκιμαντέρ του ιδρύματος ιστορικών μελετών. Δόθηκε χθες στη δημοσιότητα το πλήρες πρόγραμμα του φεστιβάλ Cosmopolis. Έναρξη εκδηλώσεων 19 Ιουλίου.

 

Τον Σταματογιάννη απέκτησε η Ένωση. Συνεδριάζει σήμερα η διοικούσα του ΑΟΚ. 15 Σεπτέμβρη αρχίζουν τα πρωταθλήματα της ΕΠΣΚ.

Διαβάστε επίσης