• 19 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 5 ΜΑΗ 2022

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 5 ΜΑΗ 2022

Η συνάντηση των μαθητών μουσικών σχολείων απ’ όλη την Ελλάδα που αρχίζει σήμερα το πρωί και η Λευκή Νύχτα αύριο, δημιουργούν στην Καβάλα προϋποθέσεις επιστροφής στην κανονικότητα. Κατεβάζουν τον κόσμο στο κέντρο, προωθούν την ιδέα της στήριξης της τοπικής αγοράς και οικονομίας. Από αύριο στην πόλη μας και πανελλήνιο ιατρικό συνέδριο. Λόγω των κυκλοφοριακών μέτρων για τη Λευκή Νύχτα η οδός Ομονοίας γίνεται πεζόδρομος από τις 4 αύριο το απόγευμα. Οι εκδηλώσεις της Λευκής Νύχτας θα αρχίσουν μετά τις 7.30 αύριο το απόγευμα.

 

Στο κέντρο της πόλης σήμερα το πρωί ο Αλέξης Τσίπρας. Στις 12 το μεσημέρι θα βρίσκεται στην πλατεία Καπνεργάτη. Με τον απερχόμενο πρέσβη των ΗΠΑ στην Αθήνα συναντήθηκε χθες ο Νίκος Παναγιωτόπουλος. Από την ερχόμενη Δευτέρα ξαναρχίζει το έργο του φυσικού αερίου στην οδό Κολοκοτρώνη. Αργεί η λειτουργία των νέων διοδίων στον κόμβο του νέου λιμανιού και κοντά σε αυτόν. Αυξήθηκαν χθες τα κρούσματα που ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ για το Ν. Καβάλας. Μειώθηκαν κι άλλο οι ασθενείς στην κλινική του Νοσοκομείου. Παραλίες σε Νέα Πέραμο, Τούζλα και Θάσο σκοπεύει να νοικιάσει σε ιδιώτες η ΕΤΑΔ. Προβολή της Νέας Περάμου μέσω της εκπομπής της ΕΤ3 «Κυριακή στο χωριό ξανά». Η εκπομπή θα προβληθεί στο τέλος του μήνα.

 

Απέδωσαν οι πιέσεις του Αλέξη Πολίτη, ανοίγει όσο το δυνατό πιο νωρίς ο κόμβος της Εγνατίας οδού στον Άγιο Ανδρέα. Την Κυριακή εσωκομματική ψηφοφορία του τοπικού ΠΑΣΟΚ, κάλπες σε όλο το Νομό. Με ανακοίνωση του το Ινστιτούτο Κοινωνικών Κινημάτων και Ιστορίας Καπνού προειδοποιεί για επικείμενη κατάρρευση και άλλων καπναποθηκών. Μία ακόμη ηλεκτρονική απάτη, θύμα γυναίκα κάτοικος Καβάλας που έχασε από τραπεζικό της λογαριασμό 2.500 ευρώ. Την Τετάρτη διαδικτυακή εκδήλωση του Επιμελητηρίου Καβάλας για την παρουσίαση του νέου αναπτυξιακού νόμου.

 

Μαθητές από τη Νυρεμβέργη, την Βέροια και την Κοζάνη που επισκέπτονται την πόλη μας, ξεναγήθηκαν χθες στο Δημαρχείο. Στις 23 Ιουλίου θα ξαναγίνει στους Αντιφιλίππους η γιορτή του καλαμποκιού. Στο Δημοτικό Ναυτικό Μουσείο πραγματοποιείται σήμερα μια ακόμη συνάντηση εργασίας των φορέων που συμμετέχουν στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα Cherish.

 

Ο Απόλλωνας Λάρισας ανακοίνωσε ότι πλήρωσε όσα χρωστούσε σε πρώην ποδοσφαιριστές του κι έτσι μένει στη SL2. Σύμφωνα με απόφαση του Υπουργείου Αθλητισμού 22 σωματεία του Ν. Καβάλας έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην τακτική γενική συνέλευση της ΕΠΣ Καβάλας, η οποία θα γίνει στις 4 Ιουνίου.

Διαβάστε επίσης