• 14 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 5 ΟΚΤΩΒΡΗ 2023

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 5 ΟΚΤΩΒΡΗ 2023

Παρά το ότι η τουριστική κίνηση στη Θάσο συνεχίζεται, η εστίαση στο νησί έχει κατεβάσει ρολά! Τα περισσότερα καταστήματα εστίασης έκλεισαν από τον προηγούμενο μήνα περιορίζοντας τις επιλογές των επισκεπτών όταν αυτοί βρίσκονται εκτός ξενοδοχείου. Γερμανοί είναι αυτήν την περίοδο οι περισσότεροι τουρίστες στη Θάσο, συνεχίζουν να λειτουργούν αρκετά μεγάλα ξενοδοχεία. Στο Λιμένα είναι ανοιχτό ένα μόνο εστιατόριο. Λίγες καφετέριες. Τα ίδια ισχύουν και στην περιοχή Λιμεναρίων- Ποτού.

Τέσσερα καινούργια δίκυκλα παρέλαβε για τις ανάγκες της η Αστυνομική Διεύθυνση. Τα χρησιμοποιεί η Τροχαία. Συλλήψεις 6 ημεδαπών στο Νομό μας, όλοι τους κατηγορούνται για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών. Στην Καβάλα σήμερα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης, το μεσημέρι επισκέπτεται το εκλογικό κέντρο του Δαμιανού Καγκελίδη στην πλατεία Καπνεργάτη. Την Παρασκευή ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στην Κομοτηνή. Νέα startup επιχείρηση θα λειτουργήσει το 2024 στο Ν. Καβάλας. Πιθανόν έδρα θα έχει στην Ελευθερούπολη. Περισσότεροι από 15.000 ήταν οι επισκέπτες της KavalaExpo, εκτιμά ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μάρκος Δέμπας.

Με πολύ κόσμο η χθεσινή εκδήλωση της Αναστασίας Ιωσηφίδου. Στο Γαλαξία μιλά το βράδυ ο Γιάννης Εριφυλλίδης. Είμαστε ένας πολυσυλλεκτικός συνδυασμός που πορεύεται αλλιώς, είπε χθες στην Πρωινή. Και στην έκθεση του Επιμελητηρίου βρέθηκε ο συνδυασμός του Χαράλαμπου Χρυσανίδη. Ο Δήμος Καβάλας θα είναι Δήμος πρότυπο στις κοινωνικές του υπηρεσίες δήλωσε χθες η Στέλλα Αργυρίου. Από τις αποθήκες του Δήμου Καβάλας στο πρώην στρατόπεδο Κωτσάλου θα παραλάβουν το υλικό των εκλογών οι εκλογικοί αντιπρόσωποι.

Κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Αρμός το νέο βιβλίο του Κώστα Χατζηεμμανουήλ «Η Πέτρα και το αυγό». Ικανοποίηση της Θασιακής Ένωσης για το πρόσφατο συμπόσιο Θασιακών μελετών. Τμήμα μαθημάτων αυτοάμυνας σε γυναίκες δημιουργήθηκε στο συνοικιακό σύλλογο των Ποταμουδίων.

Τέταρτη συνεχόμενη νίκη του ΑΟΚ, 1-0 την Επανομή. Το Σάββατο υποδέχεται στο Ανθή Καραγιάννη τον Εύοσμο. Νίκησε και ο Νέστος.

Διαβάστε επίσης