ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 6 ΙΟΥΝΗ 2019

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 6 ΙΟΥΝΗ 2019

Συνεχίζει να αδιαφορεί για την παραλία της Καλαμίτσας η ΕΤΑΔ κι έτσι μια ιστορική περιοχή της πόλης είναι κάθε μέρα σε χειρότερη κατάσταση. Παθητική η στάση τόσο της κοινωνίας όσο και του Δήμου Καβάλας. Εξόρμηση εθελοντικού καθαρισμού της Καλαμίτσας ετοιμάζουν συνοικιακοί σύλλογοι αν και είναι φανερό ότι μια τέτοια δράση δεν είναι αρκετή.

 

39.000 ευρώ ζητά ιδιωτική εταιρία για να κάνει απαραίτητες εργαστηριακές αναλύσεις στη πεσμένη γέφυρα. Η εμπλοκή της εταιρίας είναι απαραίτητη για τη σύνταξη της έκθεσης πραγματογνωμοσύνης. Υποψήφιοι από το Δήμο Νέστου και το Δήμο Παγγαίου ήταν χθες στο Πρωτοδικείο κι έψαξαν αναλυτικά τα ψηφοδέλτια των εκλογών της πρώτης Κυριακής. Δεν υπάρχει ανακοίνωση από το Δήμο Καβάλας για την τύχη του προγράμματος φύλαξης παιδιών στην Καλοκαιρινή περίοδο. Παρουσία του υφυπουργού Αθλητισμού κ. Βασιλειάδη έγινε χθες βράδυ σε αίθουσα ξενοδοχείου προεκλογική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ. Λόγω των γεγονότων στο ΚΙΝΑΛΛ, αποσύρεται από υποψήφιος βουλευτής Καβάλας ο Παύλος Γεωργιάδης.

 

Τέλος Ιουνίου- αρχές Ιουλίου ναυαγοσώστες στις παραλίες του Δήμου Καβάλας. Το Σάββατο εκλογές για το σωματείο εμπόρων λαϊκών αγορών. Οι απόφοιτοι των ΕΠΑΛ του Νομού «μπαίνουν» πρώτοι σήμερα στη μάχη των Πανελλαδικών εξετάσεων. Ανακοινώσεις του Πέτρου Πετρόπουλου και των ιδιοκτητών φροντιστηρίων. Την Α.Δ. Καβάλας επισκέφθηκε ο Μακάριος Λαζαρίδης. Ο Γιάννης Πασχαλίδης περιόδευσε σε πληγείσες περιοχές από την πρόσφατη κακοκαιρία. «Ευχαριστία» ονομάζεται το περιοδικό που εκδίδει η Μητρόπολη. Διακοπή νερού σήμερα στη συνοικία Νεάπολη, από τις 8 έως τις 11 το πρωί.

 

Κατάμεστη από κόσμο ήταν χθες βράδυ η αίθουσα «Αντιγόνη Βαλάκου» στην εκδήλωση της χορωδίας «Προνόμιο». Έκθεση λουλουδιών το πρωί στην πλατεία Καπνεργάτη από τους μαθητές του εργαστηριακού κέντρου ΑμΕΑ. Σε τουριστική έκθεση στη Νότιο Κορέα βρίσκεται η Αναστασία Ιωσηφίδου.

 

Σάββατο και Κυριακή οι τελικοί αγώνες του 32ου πρωταθλήματος μίνι μπάσκετ. 14 Ιουνίου η γενική συνέλευση του Ερασιτέχνη ΑΟΚ.

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης