• 4 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 6 ΜΑΙΟΥ 2021

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 6 ΜΑΙΟΥ 2021

Ρεκόρ εμβολιασμών κατά του κορωνοϊού σημειώθηκε χθες στο Ν. Καβάλας. Μέσα σε μια μέρα έγιναν περισσότερα  από 1.500 εμβόλια. Περίπου 400 εμβόλια έγιναν στο Νοσοκομείο ενώ 248 έγιναν στο ΚΥ Πρίνου. Σύμφωνα με τον Ντίνο Κλειτσιώτη κανείς από αυτούς που νοσηλεύονται με κορωνοϊό δεν έχει εμβολιαστεί. Μειώνονται τα κρούσματα στη Δομή φιλοξενίας προσφύγων αλλά χθες υπήρξε πρώτη φορά κρούσμα σε εργαζόμενο.

 

Στις 10 και στις 11.30 σήμερα το πρωί συγκεντρώσεις για την εργατική Πρωτομαγιά στην πλατεία Καπνεργάτη. Δόθηκε στη δημοσιότητα η πρόταση του Υπουργείου Ναυτιλίας για τα επιδοτούμενα δρομολόγια της επόμενης περιόδου, περιλαμβάνει 3 τουλάχιστον στη γραμμή του Πρίνου. Ο βουλευτής Μακάριος Λαζαρίδης ανακοίνωσε την οριστική χρηματοδότηση έργου ανάπλασης στην αρχή της οδού Αβέρωφ. Τελειώνει το πρόβλημα με το πλαγκτόν στις ακτές της πόλης, δήλωσε χθες ο ερευνητής του ΙΝΑΛΕ Σωτήρης Ορφανίδης.

 

Ο Νίκος Παναγιωτόπουλος συμμετείχε στο συμβούλιο εξωτερικών υποθέσεων και άμυνας της Ε.Ε. 10 με 31 Μαΐου εγγραφές και επανεγγραφές στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς. Η ΠΕ Καβάλας πιέζει για την καταβολή αποζημιώσεων σε αγρότες από ζημιές του 2018. Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Ιαματικών Πηγών ρωτά το Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης για την επένδυση στα Λουτρά των Ελευθερών.

 

Στις 12 Μάη στο Νοσοκομείο ο Μητροπολίτης Στέφανος θα τελέσει τρισάγιο στη μνήμη των νοσηλευτών που έχασαν τη ζωή τους από τον κορωνοϊό. Εθελοντική δράση πολιτών καλλωπισμού της πλατείας του χωριού την Κυριακή στο Ορφάνι. Η Στέγη Φίλων Γραμμάτων και Τεχνών προετοίμασε και θα παρουσιάσει το ηλεκτρονικό πολιτιστικό περιοδικό «Υπόστεγο».

 

Μόνος πρώτος στη βαθμολογία της Φουτμπολ Λιγκ ο ΑΟΚ που κέρδισε χθες 2-1 τον Αλμωπό Αριδαίας. Μεγάλη νίκη της Ένωσης επί του Ψυχικού. Ισόπαλος χωρίς γκολ ο Νέστος με το Παραλίμνιο.

Διαβάστε επίσης