• 6 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 7 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2023

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 7 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2023

Νέα επιστολή στους βουλευτές του Νομού Καβάλας έστειλε χθες η Ομοσπονδία Επαγγελματιών και Βιοτεχνών. Ζητά να μην ψηφίσουν το φορολογικό νομοσχέδιο. Επιπλέον επιχειρήματα προκύπτουν από την έκθεση -περί του νομοσχεδίου- της Επιστημονικής Υπηρεσίας της Βουλής. Η ψήφιση του φορολογικού νομοσχεδίου προγραμματίζεται σήμερα. Η απεργία των ιδιοκτητών Ταξί στην Καβάλα συνεχίζεται σήμερα δεύτερη μέρα.

 

Η Καβάλα τίμησε χθες τον Άγιο Νικόλαο, πλήθος πιστών στην περιφορά της εικόνας. Το σωματείο των Λιμενεργατών περιμένει με το νέο έτος τη λειτουργία του λιμανιού «Φίλιππος Β’» με τον ιδιώτη. Μακάρι αυτό να είναι για καλό, δήλωσε χθες ο πρόεδρος του σωματείου Νίκος Παρδαλίδης. Ασφαλτόστρωση σε δρόμο εντός του κεντρικού λιμανιού. Τελειώνει άμεσα το έργο που αφορά και τον προσήνεμο μόλο. Στήριξη του Νοσοκομείου Καβάλας με γιατρούς ζητά μία ακόμη φορά ο Ιατρικός Σύλλογος. Συζήτησε με το διοικητή τις συνεχιζόμενες μετακινήσεις γιατρών σε όμορα Νοσοκομεία. Λόγω συνταξιοδότησης μειώνεται το προσωπικό του ΕΚΑΒ Καβάλας.

 

Αποχωρεί από το ΣΥΡΙΖΑ ο πρώην βουλευτής Γιώργος Παπαφιλίππου. Ενημέρωση των μαθητών των Λυκείων για τα φάρμακα θα κάνει με εκδηλώσεις του ο Φαρμακευτικός Σύλλογος. Νέα παράταση στο διαγωνισμό για τη μονάδα απορριμμάτων στην Καβάλα. Διαφωνεί ο Χρήστος Ποτόλιας με το προτεινόμενο τεχνικό πρόγραμμα έργων του Δήμου για το 2024. Σύλληψη ενός ατόμου στην Καβάλα σε υπόθεση ναρκωτικών ουσιών. Ένα ακόμη έκτακτο δρομολόγιο με φορτηγά που μεταφέρονται στα νησιά του Β. Αιγαίου έκανε χθες το πλοίο «Ιωσήφ Κ».

 

Αρχίζουν το απόγευμα στην πλατεία οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις, προσφορές και εκπτώσεις από τους καταστηματάρχες. Την Τετάρτη ένα ακόμη σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών από την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης, παράρτημα Καβάλας. Την Κυριακή η 5η γιορτή πίτας, οργανώνεται από την Πανηπειρωτική Ένωση Καβάλας.

 

Αποκλείστηκε από το κύπελλο Ελλάδας ο ΓΣΕ, ηττήθηκε 88-67 από το Μίλωνα.

Διαβάστε επίσης