ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 7 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 7 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024

Υποστήριξη στον επενδυτή στα Λουτρά των Ελευθερών παρείχε με δηλώσεις που έκανε χθες ο Περιφερειάρχης Χριστόδουλος Τοψίδης. Συναντήθηκε μαζί του, διαπίστωσε την ετοιμότητα του. Αρκεί το αρμόδιο υπουργείο να εγκρίνει τη μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων του έργου. Εξ αυτού του λόγου ο κ. Τοψίδης θα ασκήσει πίεση μιας και η εκκρεμότητα είναι πολλών μηνών. Στη χθεσινή συνέντευξη τύπου στο Διοικητήριο ο Χριστόδουλος Τοψίδης επανέλαβε ότι οι τοπικοί φορείς πρέπει να αποφασίσουν αν θα κατασκευαστεί εκ νέου η πεσμένη γέφυρα. Για τη νέα πρόταση περί του φωτοβολταϊκού της Λεκάνης είπε ότι πρώτα αυτή θα εξεταστεί από τις αρμόδιες υπηρεσίες.

 

Σύντομη επίσκεψη στην Καβάλα κάνει το μεσημέρι ο Υφυπουργός Πολιτισμού Χρίστος Δήμας, θα ανακοινώσει τη χρηματοδότηση από το Ταμείο Ανάκαμψης του έργου της Καπναποθήκης. Πολλά και πολυτελή θα είναι τα κρουαζιερόπλοια που θα έρθουν στην Καβάλα φέτος. Στοχεύουμε στην ποιοτική αναβάθμιση του τουρισμού κρουαζιέρας, είπε στην Πρωινή ο αντιδήμαρχος Τάκης Αγγελίδης. Την ερχόμενη Τετάρτη έρχεται τελικά στο λιμάνι το πλοίο Blue Star Delos. Μια εβδομάδα αργότερα απ’ ότι αρχικά ανακοινώθηκε. Ενημέρωση και αντισταθμιστικά οφέλη ζητούν οι κάτοικοι της Νέας Καρβάλης για το σιδηροδρομικό έργο που περνά πολύ κοντά από το χωριό.

 

Τοπικούς φορείς και διοργανώσεις ενισχύει οικονομικά το Επιμελητήριο. Άρχισε η προετοιμασία της εκδήλωσης της Λευκής Νύχτας, φέτος θα γίνει στην αγορά στο τελευταίο 10ημερο του Μάη. Πετυχημένη η χθεσινή εθελοντική αιμοδοσία του συλλόγου των δημοσίων υπαλλήλων. Έγινε στην αίθουσα «Νικόλαος Μάρτης». Με τον υποδιοικητή του ΟΑΕΔ συναντήθηκε ο Γιάννης Πασχαλίδης. Δεν είναι Καβαλιώτης ο ταξιτζής που άθελα του ενεπλάκη σε περιστατικό εξαπάτησης ηλικιωμένου.

 

Μία επιπλέον παράσταση για «Το Σπίτι με τα Δώρα», θα δοθεί το απόγευμα του Σαββάτου. Κατάμεστη από κόσμο ήταν χθες το απόγευμα η Μεγάλη Λέσχη, στην ομιλία του Γιάννη Τσακλίδη για τον πόντιο πρώην Υπουργό Σταύρο Νικολαίδη. Εκδήλωση χθες στο Λύκειο Κρηνίδων για τον σχολικό εκφοβισμό. Εκπρόσωποι του τοπικού συμβουλίου παρουσίασαν σε συνέντευξη τύπου την εκδήλωση του Σαββάτου για τη γυναίκα.

 

Ηττήθηκε στον Εύοσμο ο ΓΣΕ, δεν ήταν σε καλή μέρα. Μελέτες ζητά από το Δήμο Καβάλας ο Υπουργός Αθλητισμού προκειμένου να χρηματοδοτήσει έργα στο «Ανθή Καραγιάννη». Τον κ. Βρούτση συνάντησαν χθες στην Αθήνα ο Νίκος Παναγιωτόπουλος και ο Στέλιος Ιγνατιάδης.

Διαβάστε επίσης