ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 7 ΝΟΕΜΒΡΗ 2019

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 7 ΝΟΕΜΒΡΗ 2019

Εκτεταμένες υλικές ζημιές σε ισόγεια κατοικία στον Τίμιο Σταυρό προκάλεσε φωτιά που εκδηλώθηκε από άγνωστη αιτία χθες βράδυ. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το σπίτι δεν είχε ρεύμα. Σε αυτό είχε εκδηλωθεί ίδια φωτιά και προ λίγων ετών. Ο Δήμος Καβάλας έδειξε ενδιαφέρον για τη συμπαράσταση στον άνεργο συμπολίτη που διαμένει στην οικία, ο οποίος την ώρα της φωτιάς απουσίαζε. Στο σημείο του περιστατικού ήταν χθες βράδυ και ο Δήμαρχος Θόδωρος Μουριάδης.

 

Εκτός Χειμερινών δρομολογίων και απόφασης του ΣΑΣ το υδροπτέρυγο. Παραμένει στο νέο λιμάνι, χωρίς κανείς να γνωρίζει αν αποκαταστάθηκε ή όχι η μηχανική βλάβη που υπέστη τον Αύγουστο. Χθες το πρωί στο Πολύστυλο επιβατικό αυτοκίνητο έπεσε πάνω στο λεωφορείο που μεταφέρει τους μαθητές του χωριού στους Φιλίππους. Δεν υπήρξαν τραυματισμοί, μόνο υλικές ζημιές. Η ΔΕΥΑΚ ανακοίνωσε διακοπή νερού σήμερα το πρωί στο Παληό. Στα δημοτικά έργα στο 12ο και στο 21ο δημοτικό σχολείο ήταν χθες ο Δήμαρχος.

 

Την Κυριακή κάνει συνέλευση το σωματείο των Εμποροϋπαλλήλων. Μετά από επιχείρηση του Τ.Α. Καβάλας συνελήφθη στα Νέα Βρασνά 42χρονος με χασίς συνολικού βάρους 1 κιλού. Συνεδριάζει το απόγευμα το Περιφερειακό Συμβούλιο, αποφασίζει για το Βιοτεχνικό Πάρκο και την Εργοανάπτυξη. Στην ετήσια συνάντηση της Ελληνογερμανικής Συνέλευσης στο Μόναχο είναι ο Δήμαρχος Παγγαίου Φίλιππος Αναστασιάδης.

 

Γεμάτο κόσμο το Αμφιθέατρο στην ομιλία του Γιώργου Χατζηδανδή για τη Μικρασιατική Καταστροφή και τους έλληνες πρόσφυγες της Μ.Ασίας. Πετυχημένη εθελοντική αιμοδοσία έκαναν χθες οι δημόσιοι υπάλληλοι. Μέχρι τις 15 Νοέμβρη η εικαστική ομάδα της Στέγης εκθέτει έργα της στην Ξάνθη.

 

Δεύτερη σερί νίκη για το ΓΣΕ, επικράτησε χθες 83-77 του Ναυπλίου. Από το Ηράκλειο ο διαιτητής του ματς του ΑΟΚ με την Ιεράπετρα. Από αύριο στο Αμφιθέατρο η 1η έκθεση φωτογραφίας κλασσικού αθλητισμού Καβάλας.

 

Διαβάστε επίσης