ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 7 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2023

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 7 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2023

Ενίσχυση της Τροχαίας Καβάλας με περισσότερο προσωπικό για την καλύτερη αστυνόμευση στο κέντρο της πόλης ζητούν ο βουλευτής Γιάννης Πασχαλίδης και ο πρόεδρος των αστυνομικών υπαλλήλων Νίκος Ίμβρος. Ο Γιάννης Πασχαλίδης συναντήθηκε με τον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη Κώστα Κατσαφάδο ζητώντας του ενίσχυση και της ομάδας ΔΙΑΣ. Απαραίτητες οι προσλήψεις και στη Δημοτική Αστυνομία, η οποία πρέπει να αποκτήσει εκ νέου την αρμοδιότητα ρύθμισης της κυκλοφορίας. Τροχαίο υλικών ζημιών χθες το μεσημέρι στην Τόσκα. Λιγότερη κίνηση δεύτερη μέρα χθες στο κέντρο της πόλης.

Σε τρεις διαφορετικούς χώρους θα βρίσκονται στα διαλλείματα προσωρινά λόγω έργου, οι μαθητές του 11ου Δημοτικού. Λόγω των γενικότερων προβλημάτων από την κακοκαιρία ματαιώθηκε η προγραμματισμένη για σήμερα επίσκεψη στην Καβάλα του Υπουργού Εργασίας Άδωνι Γεωργιάδη. Το απόγευμα στην πόλη μας ο πρόεδρος της ΑΔΕΔΥ, θα λάβει μέρος σε συνάντηση συνδικαλιστών δημοσίων υπαλλήλων. Ερώτηση στη Βουλή του Κυριάκου Βελόπουλου για να λυθεί το πρόβλημα έκδοσης οικοδομικών αδειών στη Θάσο. Δεύτερη συνεχόμενη μέρα δεν έγιναν την Τετάρτη δρομολόγια των φέρι μποτ στη γραμμή του Πρίνου λόγω ισχυρών ανέμων.

Ο Χρήστος Μέτιος έλαβε μέρος σε σύσκεψη στο Δημαρχείο της Χρυσούπολης με θέμα και τις αποζημιώσεις των πυρόπληκτων. Περιοδεύει στην Καβάλα σήμερα ο Χριστόδουλος Τοψίδης. Τον Μητροπολίτη Στέφανο επισκέφθηκε η Αναστασία Ιωσηφίδου. Ο Θόδωρος Μουριάδης παρουσίασε στο σύλλογο Περιγιαλίου ένα νέο δρομολόγιο που θα ακολουθούν όλα τα απορριμματοφόρα προς το ΧΥΤΑ Καβάλας. Συμφωνεί στη νέα διαδρομή το Δασαρχείο. Κι άλλους υποψηφίους του ανακοίνωσε ο Γιάννης Εριφυλλίδης.

Οδηγός Ταξί από τη Θεσσαλονίκη συνελήφθη στην Καβάλα να μεταφέρει παράνομους μετανάστες. Μία σύλληψη για παράβαση της νομοθεσίας ναρκωτικών ουσιών. Δωρεά σχολικών ειδών από την Energean, υλοποιήθηκε σε μαθητές της Καβάλας και της Θάσου. Ολοκληρώθηκε παρόμοια πρωτοβουλία του Δήμου Καβάλας. 11 με 14 Σεπτέμβρη εκλογές στο σωματείο συνταξιούχων ΟΑΕΕ. Κάλπη θα υπάρχει στην Καβάλα, στην Ελευθερούπολη και τη Χρυσούπολη. Από τη Δευτέρα νέο ωράριο λειτουργίας της Δ. Βιβλιοθήκης, κάθε Τετάρτη θα λειτουργεί μεσημέρι και απόγευμα.

Τρία είναι τα εμπόδια του ΑΟΚ στο δρόμο για τη SL2: Η Αριδαία και η Ιεράπετρα που πρέπει να αποσυρθούν επίσημα, τα χρέη Χατιντάτζη σε ξένους παίκτες που πρέπει να πληρωθούν. Εξελίξεις το αργότερο την ερχόμενη εβδομάδα. Την Κυριακή αγώνας δρόμου στο αισθητικό δάσος πάνω από τον Σταυρό Αμυγδαλεώνα.

 

Διαβάστε επίσης