ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 8 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 8 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018

Μειωμένες σε ποσοστό 30 με 35% ήταν φέτος τον Χειμώνα οι πωλήσεις πετρελαίου θέρμανσης από τα πρατήρια καυσίμων του Νομού Καβάλας, δήλωσε ο Τάσος Μεταξάς (αντιπρόεδρος του τοπικού σωματείου και της διοίκησης της Ομοσπονδίας). Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του, ρόλο στη πτώση των πωλήσεων έπαιξε η αυξημένη τιμή του πετρελαίου- το μειωμένο επίδομα θέρμανσης και ο ήπιος Χειμώνας. Τόσο η αύξηση στην τιμή του πετρελαίου όσο και το μειωμένο επίδομα θέρμανσης ήταν γεγονότα αναμενόμενα από το περασμένο Φθινόπωρο.

 

47χρονος άστεγος και επαίτης από το Βέλγιο οδηγήθηκε χθες στην Εισαγγελία επειδή την Τρίτη το απόγευμα απείλησε με μαχαίρι ανήλικο ρομά. Το περιστατικό έγινε στην πλατεία Καπνεργάτη. Ο άστεγος Βέλγος άφησε την πατρίδα του για την Ελλάδα μετά την απόλυση του από πολυεθνική εταιρία! Δεν συνεδρίασε χθες το απόγευμα το τοπικό συμβούλιο Καβάλας κι έτσι δεν αποφάσισε για τη νέα διαδικασία εκμίσθωσης του Όσκαρ. Η συνεδρίαση δεν έγινε λόγω έλλειψης απαρτίας. Κανονικά συνεδρίασε χθες, πρώτη φορά με τη νέα πρόεδρο του, η διοίκηση του ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας. Το απόγευμα στο Μουσείο εκδήλωση της περιφέρειας για την παγκόσμια μέρα της γυναίκας. Θα μιλήσει η Δήμαρχος, μαζί της θα βραβευτούν η Ευθυμία Πέγιου και η Άννα Μισσιριάν.

 

19 και 20 Μαρτίου θα βρίσκεται στην Καβάλα ο γραμματέας της κεντρικής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Ρήγας. 19 με 23 Μαρτίου η Καβάλα θα προβάλει τη γαστρονομία της σε εστιατόριο των Αθηνών. Δώδεκα εκδηλώσεις σε διάστημα μιας εβδομάδας περιλαμβάνει το πρόγραμμα της Εβδομάδας Υγείας στο Νομό Καβάλας. Οι εκδηλώσεις θα γίνουν στα μέσα Απριλίου. Τέλειωσαν τα έργα στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης, στο οποίο επιστρέφουν οι πτήσεις που από τον Νοέμβρη εξυπηρετούνταν στο αεροδρόμιο «Μέγας Αλέξανδρος» της Καβάλας. 6 κλοπές που έγιναν στην επαρχία Νέστου, εξιχνιάστηκαν από την Αστυνομία. Συνελήφθη ο δράστης. Άρχισε η κατασκευή διοδίων στην Εγνατία οδό, στο ύψος της Ασπροβάλτας.

 

Συνέντευξη τύπου θα δοθεί το πρωί στο δημαρχείο για τον αγώνα δρόμου στο περιαστικό δάσος που ο Σύλλογος Χιονοδρομίας Ορειβασίας οργανώνει την Κυριακή. Μαθητές του δημοτικού ωδείου διακρίθηκαν σε πανελλήνιους διαγωνισμούς. Γενική συνέλευση πραγματοποιεί την Κυριακή το δίκτυο ΚΟΙΝΣΕΠ της ΑΜΘ.

 

Διαιτητής από τη Δράμα στο ματς της Κυριακής όπου ο ΑΟΚ αντιμετωπίζει την Καρπερή Σερρών. Ανακοίνωση για τη σημερινή μέρα της γυναίκας εξέδωσε η ΕΠΣ Καβάλας.

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης