ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 8 ΝΟΕΜΒΡΗ 2018

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 8 ΝΟΕΜΒΡΗ 2018

Την αύξηση των δωρεάν σχολικών γευμάτων σχεδιάζει το Υπουργείο Παιδείας και στο Δήμο Καβάλας. Οι σχετικές αποφάσεις – ανακοινώσεις υπολογίζεται να γίνουν την ερχόμενη εβδομάδα. Το πρόγραμμα σήμερα αφορά 1.000 μαθητές 12 δημοτικών σχολείων, υλοποιείται από την περασμένη Τρίτη. Σύμφωνα με πληροφορίες τα σχολικά γεύματα είναι πιθανό να αυξηθούν κατά 500 μαθητές την ημέρα. Οι πρώτες εντυπώσεις για τη φετινή υλοποίηση του προγράμματος είναι άριστες.

 

Στάση εργασίας κάνουν σήμερα τα Ταξί της Καβάλας, συμπαράσταση στον πρόεδρο της Ομοσπονδίας τους. Αύριο στην Καβάλα ο πρόεδρος της ΑΔΕΔΥ Γιάννης Πάϊδας. Πρώτη η ΔΑΚΕ στις εκλογές για τη νέα διοίκηση της ΕΛΜΕ. Τους επαγγελματίες της περιοχής της κεντρικής πλατείας για το δημοτικό έργο που ετοιμάζεται θα ενημερώσει αύριο η Δήμαρχος. Έργο συντήρησης της αρχαίας Εγνατίας οδού από τον Σταυρό Αμυγδαλεώνα ως τα πρώτα σπίτια της πόλης θα εκτελέσει η αρχαιολογική υπηρεσία. Ιδιώτης μηχανικός έκανε δώρο στο νομικό πρόσωπο του Δήμου Θάσου «Δημαρωγός» απαραίτητες μελέτες για την εναρμόνιση των 3 παιδικών σταθμών του νησιού στην νέα νομοθεσία.

 

Ο Γιώργος Παπαφιλίππου συντονίζει τις εμπλεκόμενες υπηρεσίες προκειμένου να ικανοποιηθεί το αίτημα ΝΟΚ και ΟΘΑΚ για τα κτίρια των δύο συλλόγων στο λιμάνι. Απομακρύνθηκαν οι σκαλωσιές από τη Μεγάλη Λέσχη, αποκαλύφθηκε πλήρως ο νέος χρωματισμός του κτιρίου. Προϊόντα 16 τοπικών επιχειρήσεων θα χρησιμοποιηθούν και θα προβληθούν στο γεύμα προς Γάλλους δημοσιογράφους και τουριστικούς πράκτορες που ετοιμάζει η Δημωφέλεια σε εστιατόριο του Παρισιού. Γκάφα της ΕΡΤ, σε δελτίο ειδήσεων παρουσίασε εν ζωή τον μακαριστό Μητροπολίτη Προκόπιο. Άμεσα θα γίνει στο Νοσοκομείο ο διαγωνισμός για τη φύλαξη του. Χρηματοδότηση της Περιφέρειας για την κατάρτιση ανέργων του Νομού.

 

Πετυχημένη η χθεσινή εκδήλωση του Μάκη Παπαδόπουλου για τον αρχαιολογικό χώρο των Φιλίππων. Παραμονή των καϊκιών στο κεντρικό λιμάνι ζητά με ανακοίνωση του ο Θόδωρος Μουριάδης. Το απόγευμα σε εκδήλωση που θα γίνει στη Δ. Βιβλιοθήκη παρουσιάζεται το νέο βιβλίο της Έλενας Χουσνή.

 

Στην πόλη μας είναι από χθες η γυναικεία εθνική ομάδα της Σλοβακίας στο ποδόσφαιρο, την Κυριακή παίζει με την Εθνική Ελλάδας στο γήπεδο «Ανθή Καραγιάννη». Χάνει το υπόλοιπο της χρονιάς ο τερματοφύλακας του Αετού Οφρυνίου Χατζηνικολής. Αργεί η επιστροφή του Μπέλιτς στο Νέστο. Τον Γάλλο σέντερ Γκαμπερόν απέκτησε η Energean Kavala BC.

 

Διαβάστε επίσης