ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 9 ΙΟΥΛΙΟΥ 2020

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 9 ΙΟΥΛΙΟΥ 2020

Ένα ακόμη κρούσμα κορωνοϊού στο Νομό Καβάλας έγινε γνωστό χθες, αυτήν την φορά από την ανακοίνωση του ΕΟΔΥ. Δεν υπάρχουν λεπτομέρειες, δεν είναι κρούσμα «εισαγόμενο». Ψυχραιμία συνιστούν οι ειδικοί. Όσον αφορά τους 5 θετικούς στον κορωνοϊό τουρίστες στη Θάσο, ένας ήταν αρνητικός στο νέο τεστ που έκανε ενώ οι υπόλοιποι 4 επιστρέφουν μάλλον σήμερα στη Σερβία. Αρνητικός στον κορωνοϊό Άγγλος τουρίστας που βρέθηκε χθες στο Νοσοκομείο με πυρετό. Ο σύλλογος Εθελοντών κατά του Καρκίνου συγκέντρωσε 5.000 υπογραφές για τη δημιουργία Ογκολογικής κλινικής στο Νοσοκομείο.

 

Ολοκληρώνεται και συμπληρώνεται με οικολογική μελέτη η ωρίμανση έργου στα Τενάγη, το οποίο προβλέπει μεταφορά των υδάτων με τούνελ στον κόλπο της Καβάλας. Η Εγνατία Οδός ενημέρωσε τον βουλευτή Γιάννη Πασχαλίδη ότι ο κόμβος στον Άγιο Ανδρέα θα ανοίξει την Τετάρτη 15 Ιουλίου. Η Ομοσπονδία Επαγγελματιών ζητά από το ΔΕΔΔΗΕ οι προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος στο Ν. Καβάλας να μην γίνονται σε ημέρες και ώρες αυξημένης εργασίας. Αντίθετος με το νομοσχέδιο για τις διαδηλώσεις ο Εμπορικός Σύλλογος. Το απόγευμα στην πλατεία Καπνεργάτη μία ακόμη συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τον ίδιο λόγο.

 

Στη Βουλή, στο Νομοσχέδιο για τις διαδηλώσεις μίλησαν Μακάριος Λαζαρίδης- Γιάννης Πασχαλίδης. Ερώτηση της Τάνιας Ελευθεριάδου σχετικά με τον κίνδυνο απένταξης των Φιλίππων από τα μνημεία της Ουνέσκο. Κερματοδέκτη θα εγκαταστήσει ο ΟΛΚ στην είσοδο των τουαλετών στο κεντρικό λιμάνι. Απολογισμός της εκπαιδευτικής περιόδου που τέλειωσε με προτάσεις για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις στη συνέντευξη τύπου του συνδέσμου φροντιστών Ν. Καβάλας. Σύγχρονος ρυθμιστής μπαίνει σήμερα στους φωτεινούς σηματοδότες στην είσοδο της Ν. Ηρακλείτσας.

 

Οι ιερείς της Μητρόπολης Φιλίππων δεν ξέχασαν τον μακαριστό Προκόπιο που χθες είχε την ονομαστική εορτή. Ίδια εκδήλωση και στη Χίο, τόπο καταγωγής του. Αυτοψία του συλλόγου Καταδρομέων στους χώρους αντιπυρικής του ευθύνης. Την ερχόμενη εβδομάδα θα αρχίσουν να λειτουργούν οι κατασκηνώσεις της Νέας Περάμου.

 

Παίκτης του ΑΟΚ ο Φίλιππος Τσαμπέγια. Η Ένωση ανακοίνωσε χθες τη συμφωνία της με τον Βασίλη Πάτρα. Η Ελευθερία Γαϊτάνη πρώτη μεταγραφή των Πανθήρων. Χθες βράδυ έγινε εκδήλωση για τα κορίτσια της ομάδας μπάσκετ της Ένωσης. Τα κορίτσια του Καβαλιώτικου πινκ πονκ πρωταθλήτριες Ελλάδας στην κατηγορία των κορασίδων.

 

 

Διαβάστε επίσης