• 4 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 9 ΜΑΡΤΙΟΥ 2023

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 9 ΜΑΡΤΙΟΥ 2023

Μαζική και πετυχημένη ήταν η χθεσινή κινητοποίηση των Καβαλιωτών σχετικά με την τραγωδία στα Τέμπη. Αθρόα η προσέλευση των μαθητών Γυμνασίων και Λυκείων. Επακολούθησε πορεία στους κεντρικούς δρόμους. Άπαντες ζήτησαν να τιμωρηθούν αυστηρά όλοι όσοι ευθύνονται για το δυστύχημα. Στην κεντρική πλατεία σήμερα το πρωί οι εργαζόμενοι της ΔΕΥΑΚ. Διαφωνούν πλήρως με το υπό συζήτηση νομοσχέδιο για την ιδιωτικοποίηση υπηρεσιών ύδρευσης και αποχέτευσης. Στάση εργασίας του προσωπικού από τις 11 το πρωί. Η διαμαρτυρία είναι πανελλαδική.

 

Ανακοίνωση του Εργατικού Κέντρου για το θανατηφόρο εργατικό δυστύχημα σε λατομείο σε περιοχή του Δήμου Νέστου. Γονείς μαθητών καταδικάστηκαν στο Μονομελές Καβάλας, δεν έστελναν τα παιδιά τους στο σχολείο την περίοδο της πανδημίας. Άλλοι γονείς αθωώθηκαν επειδή απέδειξαν ότι αυτό έγινε για σοβαρούς λόγους υγείας. Αρχίζουν το πρωί οι εκλογές στον Εμπορικό Σύλλογο, ικανοποιητική η προσέλευση στην χθεσινή γενική συνέλευση. Σε εκδήλωση που γίνεται σήμερα το απόγευμα στο κέντρο των Αθηνών προβάλλονται τρόφιμα και ποτά της Καβάλας και της ΑΜΘ.

 

Δύο συλλήψεις για ναρκωτικά ανακοίνωσε η Αστυνομική Διεύθυνση. Σε δύο κατοικίες βρέθηκε χασίς και κοκαΐνη. Να ανακοινωθεί άμεσα η ημερομηνία των εκλογών ζήτησε με δηλώσεις του ο γραμματέας της νομαρχιακής ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας Κώστας Μορφίδης. Υπογράφηκε από το Δήμαρχο Νέστου η σύμβαση για το έργο στο γήπεδο του Χρυσοχωρίου. Την Παρασκευή 24 Μάρτη θα συνεχιστεί η δίκη για τη δολοφονία της φαρμακοποιού Άιντας Παπαδοπούλου. Γίνεται στο Μικτό Ορκωτό Κομοτηνής. Η έγκριση του νέου κανονισμού λαϊκών αγορών του Δήμου Καβάλας κυριότερο θέμα στη σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Λόγω εκλογών μετατίθεται για το δεύτερο εξάμηνο του έτους η ιδιωτικοποίηση της Εγνατίας οδού. Ολοκληρώνεται σήμερα η τουριστική έκθεση του Βερολίνου, συμμετέχουν Δήμος Θάσου και Δημωφέλεια. Ο Διονύσης Κλάδης υποψήφιος Περιφερειάρχης του ΚΚΕ στην ΑΜΘ.

 

Για τη χθεσινή μέρα της γυναίκας υπήρξαν μηνύματα και ανακοινώσεις από την Τάνια Ελευθεριάδου, τον Δημήτρη Εμμανουηλίδη, το Δήμαρχο Θόδωρο Μουριάδη. Την προσεχή Τετάρτη στη Δ. Βιβλιοθήκη εκδήλωση για το έργο του συμπολίτη ποιητή Δημήτρη Κεραμίδη. 12 παιδιά που στο πρόσφατο παρελθόν φιλοξενήθηκαν στην Παιδόπολη συνεχίζει να στηρίζει ο Σύλλογος Φίλων Παιδόπολης Καβάλας.

 

Ένας τιμωρημένος, τρεις τραυματίες ποδοσφαιριστές στον ΑΟΚ. Ηττήθηκε στο χθεσινό εξ αναβολής παιχνίδι η Ένωση. Σε εξ αναβολής αγώνες της ΕΠΣ Καβάλας νίκησαν χθες οι ομάδες των Λιμεναρίων, της Δόξας Θεολόγου και του Ατρόμητου Ακροβουνίου.

 

Διαβάστε επίσης