• 13 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 9 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2021

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 9 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2021

Στις ευεργετικές διατάξεις του Αναπτυξιακού Νόμου εντάχθηκε χθες η επένδυση Χαρακίδη στα Λουτρά των Ελευθερών. Περιλαμβάνεται στις εγκριτικές αποφάσεις επενδυτικών προτάσεων που ανακοίνωσε χθες το Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης. Ως το τέλος του έτους αναμένεται για την επένδυση η έγκριση των περιβαλλοντικών όρων. Πριν από δύο χρόνια η ίδια επένδυση είχε απορριφθεί από το Υπουργείο για τεχνικούς και γραφειοκρατικούς λόγους.

 

Ούτε χθες βελτιώθηκε η κατάσταση του Ν. Καβάλας σε σχέση με τους ασθενείς και τα κρούσματα κορωνοϊού. Μέσω τεστ αντισωμάτων θα επιβεβαιωθούν 10 τουλάχιστον πιστοποιητικά νόσησης εργαζόμενων του Νοσοκομείου. Χθες πέθανε στο νοσηλευτικό ίδρυμα ένας ακόμη Καβαλιώτης που νοσηλεύονταν με κορωνοϊό στη ΜΕΘ.

 

Όλον τον Σεπτέμβρη συνεχίζονται οι πτήσεις τσάρτερ στο αεροδρόμιο «Μέγας Αλέξανδρος», τελικός προορισμός των τουριστών είναι η Θάσος. Αρχές του νέου έτους οι δεσμευτικές προσφορές για την υπό παραχώρηση του νέου λιμανιού. Λόγω στάσεων εργασίας την ερχόμενη εβδομάδα δικαστήρια και δικαστικές υπηρεσίες στην Καβάλα θα λειτουργούν από τις 11 το πρωί.

 

Με πρόεδρο επιμελητηρίου της Ουκρανίας συναντήθηκε ο Μάρκος Δέμπας. Οριστική είναι η προκήρυξη μόνιμης θέσης γιατρού στο ιατρείο της παραλίας Οφρυνίου, ανακοίνωσε ο Μακάριος Λαζαρίδης. Ερώτηση στη Βουλή της Τάνιας Ελευθεριάδου για τους αποκλεισμούς από το ΕΣΠΑ παιδιών των δημοτικών παιδικών σταθμών. Ορκίστηκε χθες νέα τοπική σύμβουλος Κρηνίδων. Συνεχίζονται τα έργα της Περιφερειακής Ενότητας και του Δήμου Καβάλας στα Τενάγη των Φιλίππων. 38χρονος σκοτώθηκε σε τροχαίο στην παραλιακή Εγνατία, το περιστατικό έγινε αργά. το βράδυ της Τρίτης.

 

Σεμινάριο φωτογραφίας οργανώνει ο Φωτογραφικός Όμιλος Καβάλας. Κάτοικοι Καβάλας έστειλαν επιστολή στον Μητροπολίτη Στέφανο, δηλώνουν αντίθετοι στην επίσκεψη του Πάπα στην χώρα μας. Τελέστηκε χθες αγιασμός στους νέους χώρους των διοικητικών υπηρεσιών της δημοτικής κοινωνικής Αλληλεγγύης.

 

Ηττήθηκε στην Καρδίτσα η Ένωση, αποκλείστηκε από τη συνέχεια του κυπέλλου Ελλάδας. Νέο μήνυμα Χαντιτάτσι στους φίλους του ΑΟΚ για το διαρκές ενδιαφέρον του για την ομάδα.

 

Διαβάστε επίσης