• 24 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 1 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2018

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 1 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2018

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία χθες το μεσημέρι στο Δημαρχείο έκτακτη σύσκεψη φορέων και υπηρεσιών για την τρέχουσα αντιπυρική περίοδο. Η συζήτηση επικεντρώθηκε στην κατάσταση των δασικών δρόμων, στην πρόσβαση των πολιτών στις παραλίες και στην κινητοποίηση που πρέπει να υπάρχει όταν ο Ν. Καβάλας βρίσκεται στον υψηλότερο δείκτη επικινδυνότητας. Αρχίζουν έλεγχοι για την ελεύθερη πρόσβαση στις παραλίες του Παληού, είπε η κ. Δήμαρχος. Οι βροχές του Ιουνίου δημιούργησαν θέματα στους δασικούς δρόμους, τόνισε η Δασάρχης.

 

Συγκέντρωση στη θέση «Καρυδιές», κοντά στην εθνική οδό Καβάλας- Δράμας, πραγματοποιούν το πρωί όσοι ζητούν αλλαγή όδευσης του ΤΑΡ. Η ομάδα της πλειοψηφίας είναι και θα μείνει συμπαγής, δήλωσε χθες ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γιώργος Γραμμένος. Αποχώρησε από το Νοσοκομείο ο ογκολόγος Δημήτρης Κασαράκης, από σήμερα θα εργάζεται στο Θεαγένειο. Ο Δήμος Καβάλας καθαρίζει από τα σκουπίδια την περιοχή μπροστά από το 3ο Λύκειο- 4ο ΕΠΑΛ. Τις επόμενες μέρες διανομή τροφίμων από το Κοινωνικό Παντοπωλείο.

 

12 εποχιακούς εργαζόμενους για διάστημα 8 μηνών θα προσλάβει η ΔΕΥΑΚ. Εξιχνιάστηκαν 3 κλοπές σε σπίτια στη Θάσο. Αγγειοχειρουργικό ιατρείο θα λειτουργήσει από το τέλος του μήνα στο Νοσοκομείο. Ο ευρωβουλευτής του ΚΚΕ Ζαριανόπουλος θα καταθέσει ερώτηση στο ευρωκοινοβούλιο για το θέμα του ΤΑΡ. Η βουλευτής Δράμας Χαρά Κεφαλίδου κατέθεσε ερώτηση για την αποχώρηση Κασαράκη από το Νοσοκομείο. Ανακοινώθηκε επίσημα από τον Χρήστο Μέτιο η ένταξη στο ΕΣΠΑ των έργων αποκατάστασης μνημείων σε Φιλίππους και Θάσο.

 

Με τη συναυλία του Κώστα Μαραβέγια συνεχίζεται το βράδυ στο Ασημακοπούλου το φεστιβάλ Φιλίππων. Σήμερα στο Ζέφυρο, για την προβολή της ταινίας «Πολυξένη»,  η Δώρα Μασκλαβάνου, η Λυδία Φωτοπούλου και ο Θοδωρής Γκόνης. Το Σάββατο στο Λιμένα η επόμενη εκδήλωση του Δήμου Θάσου.

 

Την απόκτηση ενός ακόμη επιθετικού ποδοσφαιριστή θα ανακοινώσει σήμερα ο ΑΟΚ. 11 Αυγούστου ο τελικός του τοπικού σούπερ καπ με αντίπαλο του ΑΟΚ τον Κεραυνό Πέρνης. Το Σάββατο ο ΑΟΚ στο Κοκκινόχωμα με τον Βύρωνα. Σήμερα στην παραλία Οφρυνίου η 2η γιορτή αθλητισμού του Δήμου Παγγαίου.

 

 

Διαβάστε επίσης