ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 1 ΙΟΥΛΙΟΥ 2020

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 1 ΙΟΥΛΙΟΥ 2020

Με τη διαδικασία της υπό παραχώρησης, η οποία προετοιμάστηκε επί ημερών της προηγούμενης Κυβέρνησης, το ΤΑΙΠΕΔ θα ιδιωτικοποιήσει μόνο το νέο λιμάνι «Φίλιππος Β’». Η ανακοίνωση έγινε χθες από τον πρόεδρο του ταμείου, ο οποίος επισκέφθηκε τον ΟΛΚ. Η επίσκεψη του έγινε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Η διαδικασία φαίνεται ότι θα «τρέξει» γρήγορα μιας και για το νέο λιμάνι υπάρχουν ενδιαφερόμενοι. Κατόπιν τούτου γλιτώνει την ιδιωτικοποίηση τόσο ο ΟΛΚ, όσο και το κεντρικό λιμάνι.

 

Με αποφάσεις που έλαβε χθες το Περιφερειακό Συμβούλιο ωριμάζουν έργα του ΟΛΚ στο κεντρικό λιμάνι και σε αυτό της Ιχθυόσκαλας. 8 γιατροί των Κέντρων Υγείας του Ν. Καβάλας μετακινούνται από σήμερα κι ως τον Σεπτέμβρη στο Νοσοκομείο. Αρνητικά όλα τα τεστ κορωνοϊού που έκανε συνεργείο του ΕΟΔΥ στη Θάσο. Αυτοκίνητο στο οποίο «λύθηκε» το χειρόφρενο έπεσε χθες το μεσημέρι στη θάλασσα, το περιστατικό έγινε στη Σκάλα Ποταμιάς. Η αρμόδια επιτροπή τηλεπικοινωνιών ανακάλεσε την άδεια κεραίας κινητής τηλεφωνίας σε ακίνητο της οδού Αιμιλιανού.

 

Οι λογιστές φοροτεχνικοί του Ν. Καβάλας συμμετέχουν στη διήμερη αποχή ηλεκτρονικών πράξεων αύριο και μεθαύριο. Το ΚΙΝΑΛ Καβάλας γνωστοποίησε ότι βουλευτές του ζητούν από τα αρμόδια υπουργεία στοιχεία για τα περιβαλλοντικά θέματα της ΒΦΛ. Κορυφαίο στην Ευρώπη διακρατικό έργο μέσω ευρωπαϊκού προγράμματος του τμήματος Ανατολικής Μακεδονίας του ΤΕΕ. Οι ιδιοκτήτες παλιάς και επικίνδυνης κατοικίας στην οδό Αριστοτέλη Στάνη την κατεδάφισαν χθες το πρωί. Μέσω του ΚΟΙΣΠΕ οι ναυαγοσώστες στις πολυσύχναστες παραλίες του Δήμου Καβάλας.

 

Λειτουργούν από σήμερα τα Λασπόλουτρα. Την Τετάρτη 15 Ιουλίου η πρώτη θεατρική παράσταση του Καλοκαιριού στο Φρούριο. Στη Γενική Διεύθυνση Περιβάλλοντος της ΕΕ ο Βασίλης Λιόγκας. Εγκαινιάζεται το απόγευμα στον περιβάλλοντα χώρο του αρχαίου θεάτρου έκθεσης φωτογραφίας του Θόδωρου Παπαδόπουλου με θέμα τις παραστάσεις του Φεστιβάλ των Φιλίππων. Υποψήφιο για βραβείο τουριστικό βιβλίο της Καβαλιώτισσας Μαρκέλλας Φέσσα.

 

Με ομάδα της Κρήτης συμφώνησε ο Νίκος Βαλαβανόπουλος. Νέα διοίκηση για τον Αστέρα.

Διαβάστε επίσης