ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 10 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2021

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 10 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2021

Από μεθαύριο Παρασκευή το Νοσοκομείο Καβάλας αρχίζει να εμβολιάζει και με το εμβόλιο AstraZeneca. Θα εμβολιαστούν πολίτες ηλικίας από 60 έως 64 ετών μέσω της γνωστής διαδικασίας των ραντεβού. 10 κρούσματα ανακοίνωσε χθες ο ΕΟΔΥ για την ΠΕ Καβάλας, μειώθηκαν στους 14 οι ασθενείς στην κλινική covid. Κλειστό από σήμερα και για 14 μέρες το δημοτικό σχολείο του Πρίνου λόγω κρουσμάτων σε μαθητές και εκπαιδευτικούς. Όλα τα περιστατικά είναι ήπια. Σήμερα θα κάνουν τεστ εκπαιδευτικοί που διδάσκουν και σε άλλα σχολεία της Θάσου.

 

Νεκρή σε αρδευτικό κανάλι κοντά στο σπίτι της στη Χρυσούπολη βρέθηκε χθες το απόγευμα η 78χρονη γυναίκα που αγνοούνταν από το πρωί. Επαγγελματίες της εστίασης παραδίδουν τα κλειδιά των επιχειρήσεων τους στα σωματεία τους, στο πλαίσιο πανελλαδικής κινητοποίησης που γίνεται σήμερα. Το απόγευμα συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στην πλατεία Καπνεργάτη. Η διευθύντρια Κατερίνα Κουμανίδου δηλώνει αντίθετη στη μετονομασία της Δ. Βιβλιοθήκης. Σημειώνει ότι προσφορά Βασιλικού σε αυτήν συνεχίζεται και είναι συστηματική κι αθόρυβη.

 

Την Πρόεδρο της Δημοκρατίας συνάντησε ο Νίκος Παναγιωτόπουλος. Νεκρό δελφίνι εντοπίστηκε χθες σε παραλία του Δήμου Παγγαίου. Διακοπή νερού το πρωί σε διάφορες συνοικίες της πόλης. Νέα περιστατικά και δικογραφίες του τμήματος Ασφαλείας για ρευματοκλοπές. Στη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής τη Δευτέρα εκφράστηκε γενικότερη ανησυχία από την αποχώρηση πολλών και έμπειρων υπαλλήλων από υπηρεσίες του Δήμου. Μικρής έκτασης ζημιές σε Καλαμίτσα και Περιγιάλι από τον προχθεσινό νοτιά.

 

Η ομάδα των Παραμυθάδων κινητοποίησε 158 πολίτες σε όλη την Ελλάδα σε ένα βίντεο αφιερωμένο στον ύμνο εις την ελευθερία. Σε επετειακό μετάλλιο της Εκκλησίας της Ελλάδας αποτυπώνεται και η μορφή του Αγίου Ιωάννη του Θάσιου.

Διαβάστε επίσης