• 3 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 10 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2024

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 10 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2024

Δεν έχουν καλό ξεκίνημα οι χειμερινές Εκπτώσεις στην Καβάλα. Η κίνηση στην αγορά ειδικά χθες ήταν περιορισμένη, γεγονός που οφείλεται στις καιρικές συνθήκες. Για την ερχόμενη Κυριακή προτείνεται η λειτουργία της αγοράς, από τις 11 το πρωί ως τις 3 το μεσημέρι. Οι Χειμερινές Εκπτώσεις άρχισαν με ικανοποιητικά ποσοστά κι όπως πάντα συνεχίζονται ως το τέλος Φεβρουαρίου. Ωστόσο στην αγορά υπάρχουν αρκετές βιτρίνες καταστημάτων που δεν έχουν ούτε μία σχετική ενημερωτική πινακίδα!

 

Ασθενής και πρόσκαιρη χιονόπτωση σημειώθηκε χθες το απόγευμα και στα πεδινά του Ν. Καβάλας. Με απόφαση του Δημάρχου Θάσου δεν λειτουργούν σήμερα τα σχολεία σε Ποτό- Θεολόγο. Δεν έχουν αναφερθεί προβλήματα στο εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο.

 

Αύριο ή την Παρασκευή το πρώτο δρομολόγιο από Λήμνο στην Καβάλα του πλοίου «Άνεμος». Δεν θα έρθει λόγω καιρού σήμερα το πλοίο «Μύκονος». Συζητήθηκε η εκλογική υπόθεση Τσεκμέζογλου- Πεφάνη, σε έναν μήνα η απόφαση. Αναβλήθηκε για τις αρχές Φλεβάρη η νέα προσφυγή του ΤΕΘΑ κατά του Δήμου Καβάλας και κατά του σχεδίου Περιγιαλίου. Με τον Περιφερειάρχη Χριστόδουλο Τοψίδη συναντήθηκε ο Νίκος Παναγιωτόπουλος. Εμπιστοσύνη στο διοικητή και στο προσωπικό της δομής φιλοξενίας προσφύγων στο «Ασημακοπούλου» από τη βουλευτή Αγγελική Δεληκάρη. Συνεδριάζει το απόγευμα η διοίκηση της Στέγης για να επικυρώσει τη νέα απόφαση της σχετικά με το κτιριακό ζήτημα. Κριτική στον Μητροπολίτη από την Πρωτοβουλία Πολιτών, η οποία ζητά ο σύλλογος να μην αλλάξει έδρα.

 

Χαμηλές θερμοκρασίες σε όλο το Νομό, την Κυριακή το περισσότερο κρύο. Συνάντηση με το διοικητή του Νοσοκομείου είχε τη Δευτέρα ο υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας Σταύρος Κιβράκης. Εγκρίθηκαν από την Αποκεντρωμένη οι συγκροτήσεις προεδρείων των δημοτικών συμβουλίων των Δήμων του Νομού Καβάλας. Συνεχίζει να μην ενημερώνει το Υπουργείο Παιδείας για την υπό προετοιμασία νομοθετική παρέμβαση, ενίσχυσης του Δημοκρίτειου Πανεπιστήμιου Θράκης με τις σχολές του ΔΙΠΑΕ σε Καβάλα και Δράμα. Κηδεύτηκε χθες στη Θάσο ο 4χρονος που έχασε τη ζωή του από στρεπτόκοκκο.

 

Η Αντιδήμαρχος Έλσα Βακιρτζή συναντήθηκε με το προσωπικό του Συμβουλευτικού Κέντρου Γυναικών του Δήμου. ΕΛΜΕ και σύλλογοι φοιτητών αντίθετοι στα ιδιωτικά πανεπιστήμια, συμμετέχουν στη διαμαρτυρία που θα γίνει αύριο το μεσημέρι στην κεντρική πλατεία.

 

Βασιλόπιτα έκοψαν οι παλαίμαχοι του ΑΟΚ των δεκαετιών 60 και 70.

 

 

 

Διαβάστε επίσης