• 19 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 10 ΟΚΤΩΒΡΗ 2018

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 10 ΟΚΤΩΒΡΗ 2018

Με ανακοίνωση που μοιάζει πολύ με «μικρή αγγελία» η Εγνατία Οδός ΑΕ αναζητά επιπλέον χώρο στο σημείο όπου επιμένει να κατασκευάσει διόδια, στην Παράκαμψη. Προκειμένου να αποφύγει την χρονοβόρα διαδικασία της απαλλοτρίωσης, απευθύνεται σε ιδιοκτήτες ακινήτων στην περιοχή που αποφάσισε να κατασκευάσει και να λειτουργήσει διόδια. Αρνητική στο ενδεχόμενο να πουλήσει γη στην Εγνατία Οδό ΑΕ η Δημωφέλεια, η μοναδική ιδιοκτήτρια γης στο εν λόγο σημείο. Η ανακοίνωση της Εγνατίας Οδού ΑΕ δημοσιεύτηκε ή θα δημοσιευτεί στον τοπικό τύπο.

 

Διάσπαση της ΝΔ στην Περιφέρεια ΑΜΘ αφού χθες ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κώστας Ζαγναφέρης  ανακοίνωσε ότι θα είναι υποψήφιος Περιφερειάρχης. Σίγουρος για τη στήριξη από τη ΝΔ ο Χρήστος Μέτιος. Νομική κάλυψη προσφέρει η ΔΕΥΑΚ στον πρόεδρο της Μπάμπη Κουφατζή και σε τρεις πρώην Προέδρους της, για υποθέσεις που εκκρεμούν στη δικαιοσύνη. Σιγά σιγά εξελίσσεται η διαδικασία του προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας στο Δήμο Καβάλας, την ερχόμενη εβδομάδα οι πρώτες 50 προσλήψεις. Νέες κινητοποιήσεις που θα κορυφωθούν τον Δεκέμβρη στην Αθήνα, άρχισαν χθες οι συνταξιούχοι και του Ν. Καβάλας.

 

Σε συνέντευξη τύπου που έδωσε χθες ο Μάκης Παπαδόπουλος ανακοίνωσε πακέτο προτάσεων για την στήριξη της αγοράς. Στην Καβάλα θα συνεδριάσει η Κοινοβουλευτική Συνέλευση Οικονομικής Συνεργασίας Ευξείνου Πόντου. Στο Δήμο Νέστου απομακρύνθηκαν παιδικές χαρές που δεν πληρούσαν τις νόμιμες προϋποθέσεις. Διαμαρτυρία από κάτοικο της Νέας Ηρακλείτσας επειδή το λεωφορείο του Υπεραστικού ΚΤΕΛ δεν μπαίνει μέσα στο χωριό. Το Ινστιτούτο Αλιευτικών Ερευνών συλλέγει στοιχεία για την ερασιτεχνική αλιεία. 800.000 ευρώ αποζημίωση θα ζητήσει το Νοσοκομείο από τον γιατρό που κατηγορείται ότι εργάζονταν σε αυτό χωρίς να διαθέτει πτυχίο.

 

Σκακιστικό τμήμα δημιουργεί Πολιτιστικός Σύλλογος Ελευθερούπολης. Αυξημένη κίνηση επιβατών στο αεροδρόμιο «Μέγας Αλέξανδρος» και τον Σεπτέμβρη. Στις 8 το απόγευμα στη Δ. Βιβλιοθήκη παρουσιάζεται το νέο βιβλίο της Μαρίζας Κωχ.

 

Ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα παλαιμάχων θα οργανώσει η ΕΠΣ Καβάλας. Αγιασμό θα κάνει το πρωί του Σαββάτου η Energean Kavala BC.

 

Διαβάστε επίσης