• 14 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 11 ΟΚΤΩΒΡΗ 2023

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 11 ΟΚΤΩΒΡΗ 2023

Συνεχίστηκαν χθες οι προεκλογικές δραστηριότητες των συνδυασμών που μετέχουν στην επαναληπτική ψηφοφορία της ερχόμενης Κυριακής. Πρόβλημα και μάλιστα μεγάλο φαίνεται να είναι η αδιαφορία του κόσμου, μήνυμα για ακόμη μεγαλύτερη αποχή. Χθες ο Κωστής Σιμιτσής δήλωσε ότι στη δεύτερη Κυριακή ψηφίζει Μέτιο. Η παράταξη Ηλιόπουλου δεν δίνει γραμμή, χαρακτηρίζει Μέτιο και Τοψίδη δύο όψεις του ίδιου νομίσματος. Πιθανή επίσκεψη του Πρωθυπουργού στην Κομοτηνή αύριο Πέμπτη. Σήμερα έχει συνάντηση με τους υποψηφίους του ο Χαράλαμπος Χρυσανίδης. Ο κόσμος δεν είναι πρόβατα, είπε χθες η Ευαγγελία Δρακονάκη.

Προέχει η επανεκλογή Μέτιου, είπε ο Αλέξης Πολίτης. Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που μου δείξατε, αναφέρει η ανάρτηση του Χρήστου Γάκη. Καθυστερούν τα τελικά αποτελέσματα των σταυρών στο Δήμο Καβάλας. Δεν έγιναν καθόλου γνωστά αποτελέσματα των σταυρών στο τοπικό συμβούλιο της Καβάλας. Τα όργανα του ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να συνεδριάσουν πριν την στράτευση Στέφανου Κασσελάκη, δήλωσε ο γραμματέας της Νομαρχιακής Κώστας Μορφίδης.

Η Αποκεντρωμένη έκανε δεκτή την προσφυγή του Δήμου Θάσου, ακύρωσε πρόστιμα 72.000 ευρώ για μη παρουσία ναυαγοσωστών στις παραλίες του. Ο Οργανισμός Λιμένα Καβάλας ζήτησε την παρέμβαση του Λιμεναρχείου και την απαγόρευση απόπλου του γεωτρύπανου, η ιδιοκτήτρια εταιρία από τη Ρουμανία χρωστά ποσό άνω των 100.000 ευρώ. Νέα αυτοψία για το έργο συνέχισης της Περιμετρικής επρόκειτο να κάνουν χθες εκπρόσωποι των μελετητών και της Εγνατίας Οδού. Στα συνηθισμένα για την εποχή επίπεδα και την προηγούμενη εβδομάδα ράπιντ τεστ- κρούσματα και εμβολιαστική διαδικασία.

Την Τετάρτη 18 Οκτώβρη στη Θάσο η Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Θα παραστεί στις εκδηλώσεις για την επέτειο απελευθέρωσης του νησιού. Εθελοντική αιμοδοσία αστυνομικών έγινε χθες στο κτίριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας. Την Τρίτη εθελοντική αιμοδοσία στα Λιμενάρια.  Δύο συλλήψεις αλλοδαπών στο αεροδρόμιο με πλαστές ταυτότητες. Ήθελαν τα ταξιδέψουν στη Γερμανία.

Στον Οσμάν Καβάλα το βραβείο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. Το καινούργιο παιδικό βιβλίο της Λίας Ασημή παρουσιάζεται την Τρίτη 17 Οκτώβρη στη Δ. Βιβλιοθήκη. Γενική συνέλευση των μελών του κάνει το Σάββατο ο συνοικιακός σύλλογος Περιγιαλίου.

Και η Υδρόγειος Ασφαλιστική στηρίζει τη φετινή προσπάθεια του ΑΟΚ. Ηρακλής- Άρης Ζυγού το απόγευμα στο Βερούλειο, ματς για το κύπελλο της ΕΠΣ Καβάλας

 

Διαβάστε επίσης