• 25 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 13 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 13 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018

Στην πόλη της Καβάλας εφοδιάζονται με καύσιμα όλα τα περιπολικά της Αστυνομικής Διεύθυνσης. Η διαδικασία ισχύει από την αρχή του έτους, σημαίνει ότι ακόμη και τα περιπολικά της Θάσου έρχονται στην Καβάλα για να βάλουν βενζίνη ή πετρέλαιο στο ρεζερβουάρ τους. Οφείλεται σε γραφειοκρατικά προβλήματα, τα οποία λέγεται ότι θα λυθούν σύντομα. Έτσι ώστε να υπάρξουν πρατήρια ιδιωτών που θα εξυπηρετούν τις ανάγκες τόσο της διεύθυνσης όσο και των αστυνομικών τμημάτων.

 

64χρονος κάτοικος Καβάλας πνίγηκε χθες το πρωί στην ακτή του Περιγιαλίου. Προς το παρόν η ακτή δεν διαθέτει ναυαγοσώστη. Επιτροπή Παραλαβής Φυσικού Περιβάλλοντος συγκρότησε η Εγνατία οδός για το έργο των διοδίων στην Παράκαμψη. Το ΤΕΙ μετατρέπεται σε Διεθνές Πανεπιστήμιο αλλά διατηρεί τη διοικητική του αυτοτέλεια. Αρνητικό ρεκόρ 5ετίας στις φετινές αφίξεις κρουαζιερόπλοιων στο κεντρικό λιμάνι. Πρόστιμο 2.500 ευρώ επέβαλε ο Αντιπεριφερειάρχης Θόδωρος Μαρκόπουλος σε εταιρία εκμετάλλευσης λατομείου, το οποίο βρίσκεται στον πρώην Δήμο Ορεινού. Χωρίς ομπρέλες και ξαπλώστρες ήταν χθες η Καλαμίτσα, σπεύδουν στην ΕΤΑΔ οι επαγγελματίες της περιοχής.

 

Στην πόλη μας θα βρίσκεται το μεσημέρι ο γραμματέας του Κινήματος Αλλαγής Μανώλης Χριστοδουλάκης. Το απόγευμα μιλά σε εκδήλωση στο ξενοδοχείο Γαλαξίας. Από την Παρασκευή δρομολόγια του Αστικού ΚΤΕΛ στη γραμμή Καλαμίτσας- Μπάτη. Τρεις νέες περιπτώσεις ρευματοκλοπών ανακάλυψε η έρευνα του ΔΕΔΔΗΕ, οι υποθέσεις απασχόλησαν την Αστυνομία. Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι 3 κάτοικοι Καβάλας που ενεπλάκησαν στην υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών, την οποία έκρυβαν σε οδικές πινακίδες της Εγνατίας οδού. Ο Νίκος Παναγιωτόπουλος συνάντησε την Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας.

 

Το απόγευμα εκδήλωση της παράταξης «Ο Τόπος της Ζωής μας» με θέμα τα παιδιά στο σύγχρονο ψηφιακό κόσμο. Την Κυριακή θεατρική παράσταση από παιδιά- μέλη του συλλόγου κατοίκων Νεάπολις. Αύριο εκδήλωση για την Παγκόσμια Μέρα Εθελοντή Αιμοδότη. Το Σάββατο λαϊκό γλέντι στον Άγιο Λουκά.

 

Παραιτήθηκε από πρόεδρος του Νέστου ο Νίκος Μπουντρούδης, παραδίδει τα δελτία των ποδοσφαιριστών στο Δήμαρχο Βαγγέλη Τσομπανόπουλο. Ο Ηρακλής Καβάλας ευχαριστεί το Δήμο Καβάλας για τη βοήθεια που του προσέφερε στην τέλεση τουρνουά ακαδημιών. Ο Νίκος Λαμπίδης ευχαριστεί το Γιάννη Μπύρο για την στήριξη που προσφέρει στον Αετό Ορφανού.

 

Διαβάστε επίσης