ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 13 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 13 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019

Ομαλοποιείται αργά αλλά σταθερά η κατάσταση με την αποκομιδή των σκουπιδιών στο κέντρο και στις συνοικίες της πόλης. Κατά την άποψη των αρμοδίων του Δήμου Καβάλας, λύθηκε χθες το μεσημέρι το πρόβλημα εργασίας του προσωπικού τα Σαββατοκύριακα και τις αργίες. Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες υφίσταται γενικότερο θέμα με τις υπερωρίες στην υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου. Εν τω μεταξύ στο τέλος του μήνα θα πληρωθούν την αύξηση των 50 ευρώ οι εργαζόμενοι στο Δήμο με το πρόγραμμα της Κοινωφελούς Εργασίας.

 

Νέος συνδυασμός στην Περιφέρεια ΑΜΘ με το όνομα « Αδέσμευτη Αναπτυξιακή Ανασυγκρότηση». Εκδήλωση για τις γυναίκες πραγματοποιεί το απόγευμα ο Βαγγέλης Παππάς. Βίντεο του Θόδωρου Μουριάδη στην πεσμένη γέφυρα, ζητά άμεση λύση για τα κυκλοφοριακά δεδομένα της περιοχής. Θα είμαι δήμαρχος για όλους, δήλωσε στο ράδιο Πρωινή ο Μάκης Παπαδόπουλος. Πρόεδροι τοπικών συμβουλίων ξεκίνησαν προσπάθεια για την επανασύσταση του Δήμου Φιλίππων. Την Κυριακή η ιδρυτική διακήρυξη του δημάρχου Θάσου Λευτέρη Κυριακίδη.

 

Με τα έως τώρα δεδομένα ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέπτεται την Παρασκευή μόνο την Κομοτηνή και την Ξάνθη. Συνεδριάζουν το απόγευμα το Δημοτικό Συμβούλιο Παγγαίου και το Περιφερειακό Συμβούλιο. Συνελήφθη 32χρονος στο Νέστο για διάρρηξη επιχείρησης. Ο ευρωβουλευτής Νίκος Χουντής θα είναι στην Καβάλα την Τετάρτη 20 Μαρτίου. Δευτέρα και Τρίτη διανομή τροφίμων με το πρόγραμμα ΤΕΒΑ. Ο υποστράτηγος Αντώνης Χατζηγεωργίου ανέλαβε καθήκοντα διοικητή στην Μεραρχία. Το αργότερο στις 3 Απριλίου η ετήσια γενική συνέλευση του Εμπορικού Συλλόγου.

 

Παρουσιάζεται σε εκδήλωση σήμερα το απόγευμα φωτογραφικό λεύκωμα που χρηματοδότησε ο Δήμος Καβάλας κι έχει θέμα την Μητρόπολη Χαλκηδόνας στην Πόλη. Το Σάββατο ο χορός του πολιτιστικού συλλόγου Ποταμουδίων. Εκδήλωση για το συγγραφικό έργο του Διαμαντή Αξιώτη οργανώνει σήμερα το απόγευμα στη Δ. Βιβλιοθήκη ο σύνδεσμος Φιλολόγων Καβάλας.

 

Με την Λάρισα αγωνίζεται το απόγευμα στην Καλαμίτσα η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του ΑΟΚ. Στη Χρυσούπολη το Σαββατοκύριακο το πρωτάθλημα σκάκι των μαθητών του Νομού Καβάλας. Μετά την θετική απόφαση του ΑΣΕΑΔ η Ένωση υπολογίζει για τα επόμενα ματς το νέο Λιθουανό παίκτη της.

 

 

Διαβάστε επίσης