• 28 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 13 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 13 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024

Συζητήθηκε χθες στο Πρωτοδικείο αγωγή 3 σχολικών τροχονόμων, εργαζόμενων σε σχολεία της Καβάλας. Ζητούν να αναγνωριστεί ως αορίστου χρόνου η σχέση εργασίας τους με το Δήμο. Υπέρ των απόψεων τους με δικηγόρο του ο Δήμος Καβάλας. Είναι η πρώτη αυτού του είδους αγωγή μετά από 10 περίπου χρόνια. Απόφαση αναμένεται μετά από λίγους μήνες. Οι σχολικοί τροχονόμοι σε όλη την Ελλάδα θεωρούνται εθελοντές, καλύπτουν πάγιες ανάγκες αλλά είναι ανασφάλιστοι. Δικηγόρο στην αγωγή τους οι σχολικοί τροχονόμοι έχουν την Μαριάννα Ακριτίδου.

 

Την Παρασκευή στην Καβάλα ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Δημήτρης Καιρίδης. Και στην Καβάλα συλλήψεις ατόμων που κατηγορούνται για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης. Συλλήψεις έγιναν στη Δράμα και στην Αττική. Πνιγμός 72χρονου στη Σκάλα Καλλιράχης. Ο Δήμος Θάσου ζητά να μην αυξηθούν από 2 σε 5 οι ναυαγοσώστες στη Σκάλα Παναγίας. Ανέθεσε την υπόθεση σε δικηγόρο για να αμφισβητήσει την απόφαση του Λιμεναρχείου. Δίνουμε κίνητρα ώστε οι νέοι να μείνουν και να εργαστούν στην Περιφέρεια ΑΜΘ, δήλωσε σε συνέντευξη του στα Νέα ο Χριστόδουλος Τοψίδης. Στις 16 Απριλίου δημοπρατείται από τη ΔΕΥΑΚ το μεγάλο έργο ύδρευσης για τη ΔΕ Φιλίππων.

 

Ο Υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης ανακοίνωσε ότι την Τρίτη έγινε το πρώτο απογευματινό χειρουργείο στο Νοσοκομείο της Καβάλας. Έργο ενεργειακής αναβάθμισης στο κτίριο της Αστυνομίας στο Λιμένα. Πρόβλημα λειψυδρίας στα Τενάγη των Φιλίππων, το περιέγραψαν στον Θόδωρο Μαρκόπουλο οι εκπρόσωποι των αγροτών του συλλόγου της Καβάλας. Χθες ο Θόδωρος Μαρκόπουλος δέχθηκε στο γραφείο του το νέο διοικητή της Μεραρχίας. Με ραντεβού από το υπόγειο γκαράζ μπαίνουν προσωρινά στο δικαστικό μέγαρο τα άτομα με κινητικά προβλήματα. Ο λόγος αφορά το εκτελούμενο έργο και τον αποκλεισμό της ράμπας ΑμεΑ. Εκπρόσωποι της ΓΣΕΕ ήταν στην Καβάλα για την προβολή της πανελλαδικής απεργίας στις 17 Απριλίου.

 

Εκδρομή στο Δασικό Χωριό Παγγαίου του Φυσιολατρικού Ομίλου. Στην Εύβοια η εκδρομή του συλλόγου κατοίκων Κηπούπολης- Καλαμίτσας. Την ερχόμενη Τρίτη στη Μεγάλη Λέσχη εκδήλωση για το περιαστικό δάσος. Στον Απόλλωνα επανέρχονται για να προβληθούν οι βραβευμένες με Όσκαρ ταινίες «Όπενχάϊμερ» και «Πουρ Θινγκς».

 

Ο Στέλιος Ιγνατιάδης παρέδωσε στο Δήμο Καβάλας μελέτη προς προσαρμογή για την αντικατάσταση του χόρτου στο Βερούλειο με συνθετικό τάπητα.

 

Διαβάστε επίσης