• 28 Μαρτίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 14 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2021

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 14 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2021

Μικρή μείωση παρουσίασαν χθες οι ασθενείς με κορωνοϊό στο Νοσοκομείο, κάτι που είχε να γίνει αρκετό καιρό. Τρεις βαριά άρρωστοι στη ΜΕΘ από τη Θάσο. Εννέα καινούργια κρούσματα στη Δομή φιλοξενίας προσφύγων κι εξήντα συνολικά στο Νομό. Μία ακόμη μέρα χθες ο Ν. Καβάλας είχε τους περισσότερους εμβολιασμούς στην ΑΜΘ. Κλειστός 14 μέρες ο μητροπολιτικός ναός στην Ελευθερούπολη.

 

44χρονος οδηγός δικύκλου που μάλιστα δεν είχε δίπλωμα, παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα την 61χρονη πρώην νοσηλεύτρια κοντά στο παλιό Νοσοκομείο πριν από έναν μήνα. Ο 44χρονος φέρεται να παραδέχθηκε την πράξη του, εντοπίστηκε μετά από εντατικές έρευνες του τμήματος Τροχαίας Καβάλας.

 

Συναντώνται το πρωί ο Αντιδήμαρχος Γιάννης Ιακωβίδης και ο πρόεδρος του ΤΕΕ Απόστολος Παυλίδης για την επιτροπή που θα υπάρχει επικουρικά ως προς τη λειτουργία της Πολεοδομίας. Χθες ο κ. Παυλίδης συζήτησε την χάραξη της Σιδηροδρομικής Εγνατίας με τον Χρήστο Μέτιο. Δημοσκόπηση που έγινε πρόσφατα δείχνει μεγάλα ποσοστά δημοφιλίας του Νίκου Παναγιωτόπουλου. Με τον διοικητή του ΕΛΓΑ συναντήθηκε ο Γιάννης Πασχαλίδης, με τους εργαζόμενους στα Πετρέλαια η Τάνια Ελευθεριάδου.

 

Τροχαίο υλικών χθες το μεσημέρι στην Περιμετρική. Ανακοίνωση της Συμπαράταξης Πολιτών υπέρ της στήριξης του ΚΕΘΕΑ. Στηρίζει τη σημερινή λειτουργία των λαϊκών αγορών η Ομοσπονδία Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Καβάλας. Αύριο το απόγευμα εκπαιδευτικό συλλαλητήριο στην πλατεία Καπνεργάτη. Νέα τηλέφωνα για το Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών του Δήμου Καβάλας. Ομιλητής σε ημερίδα της ΚΕΔΕ ήταν χθες ο Δήμαρχος Παγγαίου Φίλιππος Αναστασιάδης. Από τη Δευτέρα ως την Τετάρτη διανομή τροφίμων σε Καβάλα και Κρηνίδες από το πρόγραμμα ΤΕΒΑ.

 

Στις 3 το μεσημέρι ο ΑΟΚ αγωνίζεται στη Χαλκιδική με την Τρίγλια. Η ομάδα μας δεν έχει αγωνιστικά προβλήματα.

 

Διαβάστε επίσης