• 27 Ιουλίου 2024,
cialis Online φαρμακείο Farmakeio Trikala με τις καλύτερες τιμές στην Ελλάδα.

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 15 ΜΑΗ 2024

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 15 ΜΑΗ 2024

Οι εκπρόσωποι της αγοράς, των επιχειρηματιών και των επαγγελματιών παρεμβαίνουν για να βρεθεί λύση στο πρόβλημα της στάθμευσης στην περιοχή του κεντρικού λιμανιού. Επιμελητήριο και Ομοσπονδία στέλνουν κοινή επιστολή στον Οργανισμό Λιμένα, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου συναντά το Διευθύνοντα Σύμβουλο. Άπαντες επιδιώκουν να υπάρχει διαδικασία εξυπηρέτησης των τουριστικών λεωφορείων που κινούνται έξω και δίπλα από το λιμάνι. Εν τω μεταξύ διαμαρτύρονται οι επαγγελματίες οδηγοί επειδή ο ΟΛΚ άλλαξε το σημείο της πιάτσας των φορτοταξί!

 

Το απόγευμα στην Καβάλα ο Στέφανος Κασσελάκης. Εγκαινιάζει το εκλογικό περίπτερο του κόμματος στην παραλία. Στην πόλη μας σήμερα και ο Γιάννης Μανιάτης. Παναγιωτόπουλος- Καλαντζής στην επίσκεψη του Πρωθυπουργού στην Αλεξανδρούπολη. Θέματα του υπουργείου και των μεταφορών συζήτησε με ΚΤΕΛ και Ταξί η Χριστίνα Αλεξοπούλου. Το απόγευμα στο Γαλαξία προεκλογική εκδήλωση της Νέας Αριστεράς. Δεν ικανοποιήθηκαν από τη συνάντηση τους με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων οι εκπρόσωποι των αγροτών του Νομού. Συνέντευξη στο Πρώτο πρόγραμμα της ΕΡΤ έδωσε ο Νίκος Παναγιωτόπουλος.

 

Στη Βουλή για έγκριση η σύμβαση υπό παραχώρησης του νέου λιμανιού. Πρόκειται για μια διαδικασία που άργησε 5 μήνες. Με τη βοήθεια και ιδιώτη διορθώνονται τα προβλήματα στο δημοτικό φωτισμό, ανάβουν φώτα που δεν λειτουργούσαν καιρό. Κοινή ανακοίνωση των Ιατρικών Συλλόγων της ΑΜΘ, συμπαράσταση στην κινητοποίηση των εργαστηριακών γιατρών. Με τη διαδικασία των προσωρινών αποσπάσεων υπάρχει δυνατότητα ενίσχυσης του προσωπικού του ΕΚΑΒ στην παραλία Οφρυνίου. Ικανοποίηση και αισιοδοξία για την επιτυχία του μέτρου από το Δήμαρχο Παγγαίου Φίλιππα Αναστασιάδη. Από τις παραλίες του Παληού άρχισε η προετοιμασία του Δήμου για την κολυμβητική περίοδο που αρχίζει την 1η Ιουνίου.

 

Μετά από υπόδειξη πολιτών ο Άρης Χρηστίδης ανέλαβε την περίθαλψη τραυματισμένου γλάρου. Πρωταθλήτρια Ελλάδας στο σκάκι η Γιολάντα Καλαμούκου. Επιμελητήριο και Ομοσπονδία στηρίζουν τα αντιπυρικά μέτρα, ενισχύουν την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης, παράρτημα Καβάλας.

 

Το θέμα του προπονητή και της δημιουργίας της νέας ΠΑΕ προτεραιότητα του Γιάννη Διαμαντίδη για τον ΑΟΚ. Η Ηλέκτρα Λυκάκη σε διήμερο της Εθνικής Νεανίδων U18. Ευχαριστήρια ανακοίνωση των Πανθήρων προς την επιχείρηση της Τόσκα.

Διαβάστε επίσης