• 20 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 14 ΝΟΕΜΒΡΗ 2018

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 14 ΝΟΕΜΒΡΗ 2018

Τη Δευτέρα 12 Νοέμβρη ο πρόεδρος της Εγνατίας Οδού Απόστολος Αντωνούδης έκανε δηλώσεις σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης σχετικά με τη γέφυρα που κατέρρευσε μπροστά από το παλιό Νοσοκομείο. Ο κ. Αντωνούδης ισχυρίστηκε ότι όλη η γέφυρα είναι επικίνδυνη και όχι μόνο το τμήμα που κατέρρευσε. Μίλησε για έργο πλήρους ανακατασκευή της. Έδωσε προτεραιότητα σε αυτό αφού όπως είπε ο έλεγχος για την απόδοση ευθυνών θα κρατήσει καιρό. Το Λιμεναρχείο απαγόρευσε το κολύμπι και την αλιεία κοντά στη γέφυρα. Σήμερα η διοικούσα επιτροπή του τμήματος Ανατολικής Μακεδονίας του ΤΕΕ εξετάζει το αίτημα του Δήμου και της Περιφέρειας για πραγματογνωμοσύνη από μέλη του.

 

Σύγκρουση μεταξύ κυβέρνησης και Νέας Δημοκρατίας για τα χρέη στη ΔΕΠΑ της ΒΦΛ. Επιρρίπτει ευθύνες σε κυβερνητικά στελέχη ο Θόδωρος Κιτσάκος. Σύμφωνα με τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας,  άρθρο σε νομοσχέδιο του Υπουργείο Εργασίας λύνει το πρόβλημα 1.000 συνταξιούχων του Νομού σχετικά με την άτοκη επιστροφή στο ΙΚΑ χρημάτων οικογενειακών επιδομάτων. Βίντεο για την τουριστική προβολή του αρχαιολογικού χώρου των Φιλίππων ετοιμάζει η Δημωφέλεια. Ο Άη Βασίλης επιστρέφει για την περίοδο των εορτών, στην σπηλιά του στο Ακόντισμα.

 

Πιθανή μικρή παράταση στις συμβάσεις για τα κτίρια του ΟΘΑΚ και του ΝΟΚ στο κεντρικό λιμάνι. Μόνο το ΕΠΑΛ Ελευθερούπολης δεν λειτουργεί εδώ και δύο ημέρες λόγω κατάληψης. Ικανοποίηση στη Δημωφέλεια και στο Δήμο Νέστου για τη συμμετοχή τους στη φετινή Philoxenia. Ανακοινώθηκε χθες η υποψηφιότητα Κατσιμίγα για τη θέση του Περιφερειάρχη ΑΜΘ. Απεργούν οι δημόσιοι υπάλληλοι, συγκέντρωση στις 11 το πρωί έξω από το διοικητήριο.

 

Τον Αντιπεριφερειάρχη επισκέφθηκε η νέα διοίκηση του συλλόγου Φίλων της Μουσικής. Το μεσημέρι στο γραφείο του Θόδωρου Μαρκόπουλου θα είναι η πρέσβης της Αγγλίας στην Αθήνα. Εγκαινιάστηκε χθες το απόγευμα στη Δ. Καπναποθήκη έκθεση ζωγραφικής με θέμα τα υπό απόσυρση ξύλινα αλιευτικά σκάφη.

 

Με ανακοίνωση της η ΕΠΣ Καβάλας εκφράζει την ικανοποίηση της για την άψογη διοργάνωση του φιλικού αγώνα ποδοσφαίρου γυναικών Ελλάδας- Σλοβακίας. Άρχισε πριν λίγες ημέρες το 4ο εργασιακό πρωτάθλημα μπάσκετ. Σήμερα στη Θάσο το ματς που δεν έγινε την Κυριακή ανάμεσα σε Δόξα Θεολόγου και Βύρωνα.

 

Διαβάστε επίσης