• 20 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 14 ΟΚΤΩΒΡΗ 2020

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 14 ΟΚΤΩΒΡΗ 2020

Την ερχόμενη εβδομάδα από την οδό Αμερικανικού Ερυθρού Σταυρού αρχίζει το δημοτικό έργο ασφαλτοστρώσεων που καθυστέρησε λόγω γραφειοκρατίας 10 μήνες! Πριν τη χειμερινή διακοπή θα ασφαλτοστρωθεί η οδός Γαλλικής Δημοκρατίας. Το έργο έχει προϋπολογισμό 1,5 εκ ευρώ, περιλαμβάνει και τις οδούς Χρυσοστόμου Σμύρνης- Τενέδου.

 

Ένα κρούσμα ανακοίνωσε χθες ο ΕΟΔΥ για την ΠΕ Καβάλας. Ένα ακόμη διαπίστωσαν τα τεστ του Νοσοκομείου, αφορά άνδρα που βρέθηκε θετικός μέσω ιχνηλάτησης. Χωρίς προβλήματα για το Νομό Καβάλας η χθεσινή κακοκαιρία. Πολλά και διάφορα θέματα και έργα της Καβάλας συζήτησαν στη χθεσινή συνάντηση τους Μακάριος Λαζαρίδης – Χρήστος Μέτιος.

 

Ένας παράνομος μετανάστης τραυματίστηκε χθες το απόγευμα στην είσοδο της Νέας Ηρακλείτσας όταν το όχημα στο οποίο επέβαιναν 15 άτομα εξετράπη της πορείας του. Κριτική και προτάσεις βελτίωσης του προγράμματος μη επιστρεπτέας προκαταβολής της Περιφέρειας από τους προέδρους των Επιμελητηρίων. Οριστικά από απόσταση τα μαθήματα του τρέχοντος εξαμήνου του Διεθνούς Πανεπιστημίου. Δεν προβλέπεται νέα αναβολή στη διαδικασία ιδιωτικοποίησης των λιμανιών Καβάλας- Αλεξανδρούπολης.

 

Συνάντηση με το Δήμαρχο είχε χθες η Τάνια Ελευθεριάδου.  Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επισκέφθηκε τις Κρηνίδες όπου συνάντησε τον αντιδήμαρχο Θόδωρο Παπαδόπουλο. Αύριο θα επισκεφθεί το Νομό Καβάλας η υπεύθυνη του γραφείου του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη Μαρία Αντωνίου. Συμμετοχή στην αυριανή απεργία των δημοσίων υπαλλήλων από εκπαιδευτικούς πρωτοβάθμιας και εργαζόμενους στο Νοσοκομείο. Από σήμερα η προθεσμία για δηλώσεις ζημιών στον ΕΛΓΑ για τη σουλτανίνα στις εκτάσεις της ΔΕ Ελευθερών.

 

Αγιασμό έκανε πρόσφατα το Λύκειο των Ελληνίδων. Ξεκινούν οι εγγραφές στην θεατρική παιδική σκηνή του Δήμου της Θάσου. 1ο και 6ο γυμνάσιο Καβάλας διακρίθηκαν σε μαθητικό διαγωνισμό με ντοκιμαντέρ αφιερωμένο στην Καβάλα.

 

Με το Δήμαρχο συναντήθηκε η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΟΚ. Το απόγευμα γενική συνέλευση του ερασιτέχνη.

 

 

Διαβάστε επίσης