Σύμφωνα με πρόσφατη απόφαση της διοίκησης του ΟΛΚ, δημιουργούνται στη χερσαία ζώνη του κεντρικού λιμανιού 20 θέσεις για υπαίθριο στάσιμο εμπόριο. Αφορούν την παραθαλάσσια ζώνη από το Πάρκο ως την είσοδο του λιμανιού. Ο αριθμός των θέσεων είναι ρεκόρ. Οι θέσεις άρχισαν να αυξάνονται από πέρσι που ξαφνικά έγιναν 16. Ο Οργανισμός Λιμένα νοικιάζει θέσεις για καντίνες αλλά και πάγκους πώλησης διαφόρων προϊόντων. Θέλει να βάλει στο ταμείο του ένα ποσό που για τους μήνες Μάης έως Σεπτέμβρη μπορεί και να ξεπεράσει τις 30.000 ευρώ.
Πρόστιμο 1.500 ευρώ σε καφετέρια στο Δήμο Παγγαίου, μετά από έλεγχο δεν διέθετε POS. Πρόστιμο 500 ευρώ σε ταβέρνα στο Δήμο Παγγαίο, ο τιμοκατάλογος δεν περιελάμβανε τα ποτά. Ο γιατρός Χάρης Τριανταφυλλίδης νέος προϊστάμενος στο τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου. Εκτός λειτουργίας για τεχνικούς λόγους ήταν χθες το κεντρικό κατάστημα της Εθνικής τράπεζας, οι πελάτες εξυπηρετούνταν στο κατάστημα στην οδό Βενιζέλου. 24 και 26 Απριλίου οι επόμενες αφίξεις κρουαζιερόπλοιων στο κεντρικό λιμάνι.
Οι βαμβακοπαραγωγοί του Ν. Καβάλας δεν δικαιούνται την αποζημίωση του Μέτρου 23, αναφέρει το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης. Το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη θεωρεί επαρκές το προσωπικό της Πυροσβεστικής στο Νομό μας. Και ο Νομαρχιακός σύλλογος ΑμεΑ διαμαρτύρεται για το ενδεχόμενο κατάργησης των ειδικών επιτροπών του ΕΦΚΑ. Έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ζητά ο Χρήστος Ποτόλιας, λόγος είναι η αλλαγή του νόμου για τους εργαζόμενους στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς και δημοτικά ΚΔΑΠ. Πρόστιμα 4.000 ευρώ επέβαλε από την αρχή του έτους ο Δήμος Καβάλας για παραβάσεις του κανονισμού καθαριότητας. Οι διαρκείς αυξήσεις στην τιμή του καφέ είναι ελληνική υπόθεση, δήλωσε ο πρόεδρος του σωματείου Καφεζυθοπωλών Γιώργος Βαφείδης.
Συγγενείς και φίλοι αποχαιρετούν το απόγευμα στη Νέα Πέραμο τον Στέλιο Ζιρτιλίδη, πέθανε χθες σε ηλικία 64 ετών. Διακρίθηκε στο χώρο της εστίασης. Πανευρωπαϊκή αναγνώριση στην παραλία Φαρί κοντά στη Σκάλα Μαριών της Θάσου. Την Κυριακή 26 Απριλίου εκδηλώσεις στην Καβάλα για την ημέρα μνήμης της γενοκτονίας των Αρμενίων. Δράσεις Γαλλοφωνίας από τους μαθητές της Ε’ τάξης του 1ου Δημοτικού Ελευθερούπολης. Την Κυριακή στο Ζυγό η αναπαράσταση του Ποντιακού γάμου.
Συνεχίζουν την προετοιμασία τους για της αναμετρήσεις του Σαββάτου ο ΑΟΚ και ο Νέστος. Το απόγευμα στην Ελευθερούπολη ο ΓΣΕ υποδέχεται τον Ιωνικό Ν. Ιωνίας.

