ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 15 ΜΑΗ 2019

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 15 ΜΑΗ 2019

14 Γαλάζιες Σημαίες για το Νομό Καβάλας περιελάμβανε η χθεσινή ανακοίνωση της Ελληνικής Εταιρίας Προστασίας της Φύσης. Χωρίς Γαλάζια Σημαία η Καλαμίτσα, η οποία φέτος το Καλοκαίρι δεν θα έχει ναυαγοσώστη. Οι πολίτες πληρώνουν τα σπασμένα μιας διαφωνίας ανάμεσα στο Δήμο Καβάλας και το δημόσιο που ανέκυψε το 2015 και δεν έχει διευθετηθεί ως σήμερα. «Φέτος δεν ασχοληθήκαμε με την Γαλάζια Σημαία της Καλαμίτσας» είπε ο αντιδήμαρχος Ανέστης Τσουρουκίδης.

 

Αυτοκίνητο εταιρίας κούριερ κάηκε χθες το πρωί στην Εγνατία οδό, κοντά στη Νέα Καρβάλη. Για τα προβλήματα του Νομού ενημερώθηκε στην περιοδεία της σε Ελευθερούπολη- Καβάλα η υπουργός Μακεδονίας Θράκης Ελευθερία Χατζηγεωργίου. Εδώ και 6 τουλάχιστον μήνες είναι εκτός κυκλοφορίας τμήμα της οδού Σερδάρογλου λόγω κατοικίας και περίφραξης που είναι έτοιμες να καταρρεύσουν.

 

Αγιασμός τελέστηκε χθες το απόγευμα στο εκλογικό κέντρο της Δημάρχου. Προτεραιότητα σε ευρωεκλογές και εθνικές εκλογές δίνει η τοπική Λαϊκή Ενότητα. Αντίθετος με τα τροφεία των παιδικών σταθμών ο Χρήστος Ποτόλιας. Σε προεκλογικούς ρυθμούς και ο δήμαρχος Νέστου Βαγγέλης Τσομπανόπουλος. Αύριο αγιασμός στο εκλογικό κέντρο στην Καβάλα του Χριστόδουλου Τοψίδη.

 

Τον Ιούνιο εκλογές για τη νέα διοίκηση του σωματείου συνταξιούχων. Υπογράφηκε η σύμβαση για το δημοτικό έργο ανάπλασης της κεντρικής πλατείας. Το απόγευμα στο 1ο Λύκειο εκδήλωση για το άγχος των εξετάσεων. Μαθητές και καθηγητές του 3ου Λυκείου ήταν μέσω προγράμματος Erasmus στην Κοπενχάγη. Σήμερα και αύριο το απόγευμα στο Αμφιθέατρο ενημέρωση του κοινού σε θέματα πολιτικής άμυνας και πρώτων βοηθειών.

 

Πρώτο ματς για την παραμονή της στην Α2 δίνει το απόγευμα στην Πάτρα η Ένωση. Ο Παύλος Προβατίδης προπονητής στον Αετό Οφρυνίου. Φιλικό με τη Δόξα Δράμας παίζει σήμερα στο «Ανθή Καραγιάννη» ο ΑΟΚ. Σύμφωνα με αναρτήσεις αθλητικών σάϊτ, ο Οδυσσέας Λυμπεράκης είναι κοντά στον Πανιώνιο.

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης