ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 16 ΟΚΤΩΒΡΗ 2019

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 16 ΟΚΤΩΒΡΗ 2019

Συγκεκριμένα αιτήματα έθεσαν στον Υπουργό Τουρισμού Χάρη Θεοχάρη οι Δήμαρχοι του Νομού, στη διάρκεια χθεσινής σύσκεψης στην Κομοτηνή. Ο Θόδωρος Μουριάδης ζήτησε να είναι πιο εύκολη και πιο οικονομική η αξιοποίηση των κλειστών καπναποθηκών. Ο Σάββας Μιχαηλίδης πρότεινε την κατασκευή νέου λιμανιού στην Κεραμωτή και ο Φίλιππος Αναστασιάδης παραπονέθηκε για την καθυστέρηση που παρουσιάζεται στην ΕΤΑΔ στην παραχώρηση ακινήτων του δημοσίου. Οι απαντήσεις του Υπουργού τόσο σε αυτά τα θέματα όσο και άλλα, τα οποία έθεσαν οι ξενοδόχοι, δεν ήταν συγκεκριμένες.

Μαθητής του 6ου Γυμνασίου τραυματίστηκε ελαφρά στο πρόσωπο χθες το μεσημέρι από καδρόνι στάσης αστικού λεωφορείου. Το περιστατικό έγινε στην αποχώρηση των μαθητών από το σχολείο. Σήμερα ή αύριο αναμένονται 250 πρόσφυγες- όλοι μέλη οικογενειών- στο «Ασημακοπούλου». Αύριο στην πεσμένη γέφυρα τρεις μηχανικοί της Εγνατίας Οδού για αυτοψία. Την Παρασκευή το πρωί σε εκδήλωση στο πρώην ΤΕΙ ο έλληνας ευρωπαίος επίτροπος και ο γενικός γραμματέας Πολιτικής Προστασίας.

Η αεροπορική εταιρία Ryan Air ανακοίνωσε Καλοκαιρινή πτήση από Βουκουρέστι προς Καβάλα. Το μεσημέρι στην εκκλησία του Αγίου Παύλου η κηδεία του συμπολίτη ζωγράφου και γλύπτη Σταύρου Κολοζώφ. Την Τετάρτη 23 Οκτώβρη θα υπολειτουργήσει η εφορία Καβάλας λόγω συνέλευσης των υπαλλήλων της. Την προσεχή Δευτέρα γενική συνέλευση και εκλογές βενζινοπωλών του Νομού. Επτά σωματεία από την Καβάλα και τη Θάσο ζητούν αύξηση των χειμερινών δρομολογίων στη γραμμή του Πρίνου. Ομιλία Μακάριου Λαζαρίδη στη Βουλή, σε νομοσχέδιο του υπουργείου Υγείας.

Η Βερόνικα Αργέντζη το βράδυ στο «Αντιγόνη Βαλάκου» στην παράσταση «Ελένη», κείμενο του Γιάννη Ρίτσου. Στο Νέο Δελχί ξεκίνησαν χθες οι υποχρεώσεις της Σταυρούλας Τσολακίδου, στο παγκόσμιο πρωτάθλημα σκάκι έως 20 ετών. Την Κυριακή 27 Οκτώβρη η γιορτή του κάστανου στο Παλαιοχώρι.

Σήμερα η κλήρωση της 5ης φάσης του κυπέλλου Ελλάδας, ο αντίπαλος του ΑΟΚ θα είναι ομάδα της Σούπερ Λιγκ. Αρχίζουν αύριο στην πόλη μας οι πανελλήνιοι αγώνες πυγμαχίας μικρών ηλικιών.

Διαβάστε επίσης