• 7 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 16 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2020

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 16 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2020

Ο Δήμος Νέστου έκανε πρώτος διορθωτικές κινήσεις για την καθαριότητα των σχολείων της αρμοδιότητας του επεκτείνοντας κατά μία ώρα το ωράριο του προσωπικού μερικής απασχόλησης. Ταυτόχρονα προσέλαβε 10 επιπλέον καθαρίστριες. Ο Δήμος Καβάλας παρακολουθεί τη διαδικασία καθαρισμού των σχολείων του, σκοπεύει να αλλάξει την ώρα προσέλευσης αυτού στα σχολεία. Μάλλον την Παρασκευή ο Δήμαρχος Καβάλας συναντά τους εργαζόμενους και συζητά μαζί τους.

 

39 τεστ κορωνοϊού έκανε χθες το εργαστήριο του Νοσοκομείου, μόνο ένα θετικό. Πρόκειται για ασθενή που νοσεί εδώ και 15 μέρες, ήταν θετικός και στο χθεσινό τεστ. Ο Μακάριος Λαζαρίδης ανακοίνωσε ότι σύντομα τεστ κορωνοϊού θα γίνονται και στο ΚΥ Ελευθερούπολης. Κανένα κρούσμα στην ΠΕ στις χθεσινές ανακοινώσεις του ΕΟΔΥ. Το ΕΚΑΒ Καβάλας ευχαριστεί ξενοδόχους και Kavala Medical για δωρεές απαραίτητου υλικού.

 

Μεγάλος αριθμός μαθητών δεν προσέρχεται στο δημοτικό σχολείο Ποτού – Θεολόγου λόγω διαφωνίας των γονέων τους με την υποχρεωτική χρήση μάσκας. Αρκετοί μαθητές απουσίασαν χθες και προχθές και από το δημοτικό σχολείο Παλαιοχωρίου. Διατηρούνται τα 3 δρομολόγια των φέρι μποτ στη γραμμή του Πρίνου. Συνάντηση με τον αρμόδιο Υπουργό του Γιάννη Πασχαλίδη. Αγιασμός για τη νέα χρονιά στο δικαστικό μέγαρο το πρωί αλλά και στάση εργασίας των δικαστικών υπαλλήλων. Ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας με κριτική και σχόλια σε πρόσφατες ανακοινώσεις Παναγιωτόπουλου- Λαζαρίδη.

 

Δόθηκε στη δημοσιότητα πρόγραμμα εκδηλώσεων την Κυριακή για την επέτειο της γενοκτονίας των ελλήνων της Μ. Ασίας από τους Τούρκους. Τέλος του μήνα θα εξεταστεί η επαναλειτουργία του πολιτιστικού κέντρου του Πυθαγόρα. Δωρεά από τη Νυρεμβέργη στο σύλλογο αποφοίτων του πρώην γυμνασίου Αρρένων Καβάλας. Κάθε απόγευμα λειτουργεί για εγγραφές ο Όμιλος Πόντιων Χορευτών.

 

Εξελίξεις αναμένονται σήμερα στην Αθήνα για τη μορφή που θα έχει η Σούπερ Λιγκ ΙΙ. Ο ΑΟΚ παρακολουθεί στενά τα γεγονότα αν και προς το παρόν ο Υπουργός Αθλητισμού δεν ξεκαθαρίζει τις προθέσεις του.

 

 

 

Διαβάστε επίσης