ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 17 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 17 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019

4 μήνες θα διαρκέσει κοινή προσπάθεια τουριστικής προβολής για Καβάλα και Θάσο που θα υλοποιήσει η εταιρία Marketing Greece, μετά από συμφωνία ξενοδόχων- Επιμελητηρίου- Fraport. Η εκστρατεία περιλαμβάνει προβολή στο διαδίκτυο κι επισκέψεις ξένων δημοσιογράφων. Τον Μάη στην Καβάλα 25 τουριστικοί πράκτορες από το Ισραήλ. «Στόχος μας για το προσεχές Καλοκαίρι είναι να διατηρήσουμε τα κεκτημένα του Καλοκαιριού του 2018» δήλωσε ο πρόεδρος ξενοδόχων Θάσου Πάρις Παρασχούδης.

 

Αρχίζουν αύριο τα δρομολόγια από Καβάλα προς Θάσο του υδροπτέρυγου. Τρεις εταιρίες ανάμεσα στις οποίες η Ενεργειακή Αιγαίου, θα διεκδικήσουν το έργο της αξιοποίησης του κοιτάσματος φυσικού αερίου Νότια Καβάλα. Η Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας εξιχνίασε 13 κλοπές που έκανε μέσα σε διάστημα δύο μηνών ομάδα ανήλικων Ρομά. Η διακοπή των εξετάσεων για την απόκτηση διπλωμάτων οδήγησης δεν οφείλεται σε απεργία μας, εξηγούν οι εκπαιδευτές υποψήφιων οδηγών.

 

Συνέντευξη τύπου δίνει το πρωί ο υποψήφιος δήμαρχος Θόδωρος Μουριάδης. Προτάσεις για τη νεολαία παρουσίασε χθες ο Μάκης Παπαδόπουλος. Σύσκεψη με τους υποψηφίους του θα έχει το βράδυ ο υποψήφιος περιφερειάρχης της Λαϊκής Συσπείρωσης Δημήτρης Παπατολίδης. Δήλωση Μακάριου Λαζαρίδη για τα προβλήματα που ανακύπτουν στη λειτουργία του Νοσοκομείου.

 

Μελοποιήθηκε παιδικό βιβλίο που έγραψε η Έλλη Πόλα. Υψηλές διακρίσεις στη Γερμανία για το κτήμα Βιβλία Χώρα. Πετυχημένη δράση μαζικών στειρώσεων αδέσποτων ζώων στο Δήμο Παγγαίου.

 

Χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα κι επίσημες ανακοινώσεις η συνάντηση του Υπουργού Αθλητισμού με τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που ζητούν αναβολή της αναδιάρθρωσης. Συγχαρητήρια στον ΑΟΚ για την πρώτη θέση στο πρωτάθλημα και από τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές του συλλόγου. Την ερχόμενη εβδομάδα η κλήρωση για τους αγώνες μπαράζ του Νέστου.

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης