• 26 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 17 ΝΟΕΜΒΡΗ 2021

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 17 ΝΟΕΜΒΡΗ 2021

Ίδια δημοτικά τέλη προτείνει για το 2022 η διοίκηση του Δήμου Καβάλας. Η πρόταση της έγινε γνωστή στη χθεσινή συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής αλλά η τελική απόφαση θα παρθεί σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Προκειμένου να διατηρηθούν τα ίδια δημοτικά τέλη η διοίκηση του Δήμου μειώνει τις δαπάνες της υπηρεσίας Καθαριότητας. Δέχεται κριτική από την αντιπολίτευση επειδή η πρόταση της δεν ήταν εξ αρχής συγκεκριμένη. Τα δημοτικά τέλη θα συζητηθούν στο Δημοτικό Συμβούλιο τις επόμενες εβδομάδες και πριν το τέλος του έτους.

 

Σημαντική αύξηση παρουσίασαν χθες στο Νομό Καβάλας οι εμβολιασμοί γενικά αλλά και ειδικότερα οι εμβολιασμοί της πρώτης δόσης. Περισσότερα από 10 κρούσματα την ημέρα στα δημοτικά σχολεία και νηπιαγωγεία. Παραμένουν πολλοί οι ασθενείς με κορωνοϊό στο Νοσοκομείο.

 

Πετυχημένη ήταν στην Καβάλα χθες η απεργία και η απεργιακή συγκέντρωση των επαγγελματιών της εστίασης. Οι εγκαταστάσεις στη Νέα Καρβάλη είναι γεμάτες πετρέλαιο και υδρόθειο, δήλωσε χθες ο Βαγγέλης Παππάς. Ανακοινώσεις για τη σημερινή επέτειο του Πολυτεχνείου από τη Συμπαράταξη Πολιτών και το Εργατικό Κέντρο. Μία συγκέντρωση στην Καβάλα, στις 5.30 το απόγευμα στην πλατεία Καπνεργάτη.

 

Συμμετοχή του Νίκου Παναγιωτόπουλου στο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της Ε.Ε. Μεσημέρι και απόγευμα αύριο θα είναι στην Καβάλα ο υποψήφιος πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Ανδρέας Λοβέρδος. Σύσκεψη του Χρήστου Μέτιου με τους συλλόγους κτηνοτρόφων της Περιφέρειας. Εγκαταστάθηκε και είναι έτοιμος να λειτουργήσει στο πρακτορείο του Υπεραστικού ΚΤΕΛ απινιδωτής. Ο Δήμος Καβάλας κλάδεψε χθες δύο μεγάλα και επικίνδυνα πλατάνια στην οδό Θ. Πουλίδου, στην Παναγία. Η Θασιακή Ένωση κυκλοφόρησε επετειακό λεύκωμα αφιερωμένο στους Καβαλιώτες και Θάσιους αγωνιστές του 1821.

 

Παράγοντες και εκπρόσωποι του ΑΟΚ με συνεντεύξεις τους εξηγούν ότι στο προσωρινό ποδοσφαιρικό δυναμικό της ομάδας περιλαμβάνονται και αθλητές προερχόμενοι από άλλα αθλήματα. Το απόγευμα στην Ελευθερούπολη το εξ αναβολής ματς του ΓΣΕ με την ομάδα του Χαρίλαου Τρικούπη.

Διαβάστε επίσης