• 22 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 18 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2019

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 18 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2019

Στον προϋπολογισμό του Δήμου Καβάλας για το 2020 που εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία χθες από την Οικονομική Επιτροπή προβλέπεται μεγάλη μείωση της επιχορήγησης προς τη Δημωφέλεια. Τα δεδομένα για τη δημοτική επιχείρηση αλλάζουν αφού το προσεχές έτος θα έχει τη δυνατότητα να διοργανώσει μόνο το φεστιβάλ Cosmopolis. Ο ισοσκελισμένος προϋπολογισμός του Δήμου της επόμενης χρονιάς είναι στα 59,3 εκ ευρώ. Θα συζητηθεί στο Δημοτικό Συμβούλιου αφού νωρίτερα εγκριθεί από την υπερκείμενη αρχή του Παρατηρητηρίου.

 

Με την ευκαιρία της χθεσινής γιορτής της Πυροσβεστικής ο διοικητής στην Καβάλα δήλωσε ότι δεν υπάρχουν νεότερα για την υπηρεσία στο κεντρικό λιμάνι. Χρηματοδότηση έργων αξίας 2,5 εκ ευρώ ζητά από την Κυβέρνηση ο Δήμος Καβάλας. Όλα αφορούν ζημιές από τις βροχοπτώσεις στο τέλος Νοέμβρη. Η αποκατάσταση του οδοστρώματος στην οδό Χρ. Σμύρνης έλαβε προθεσμία περαίωσης 4 μήνες! Η βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας Τάνια Ελευθεριάδου μίλησε στη Βουλή, στη συζήτηση για τον προϋπολογισμό.

 

Από το πρωί ως το μεσημέρι λειτουργεί σήμερα η αγορά της Καβάλας. Στη Χρυσούπολη συνελήφθη 50χρονος για διακίνηση ναρκωτικών. Διακοπή νερού στη συνοικίας της Νεάπολης από τις 8 σήμερα το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι. Με ανάρτηση του στο διαδίκτυο ο Νίκος Παναγιωτόπουλος στήριξε τον Υφυπουργό Εθνικής Άμυνας, οι μεταπτυχιακοί τίτλοι του οποίου αμφισβητούνται από δημοσίευμα αθηναϊκής εφημερίδας.

 

Εκπρόσωποι της ΠΕ Καβάλας και του Δήμου Καβάλας παραβρέθηκαν στην ελληνική γιορτή για τα Χριστούγεννα που έγινε στη Νυρεμβέργη. Η χορωδία των ΚΑΠΗ τραγούδησε τα κάλαντα και άλλα Χριστουγεννιάτικα τραγούδια στη χθεσινή της επίσκεψη στο Δημαρχείο. Δύο εκδηλώσεις βιβλιοπαρουσιάσεων θα γίνουν το προσεχές διάστημα στη Δ. Βιβλιοθήκη.

 

Χαντί και Κουτσούμπας τραυματίες στον ΑΟΚ. Ευχαριστήρια ανακοίνωση της ομάδας μας για την φιλοξενία στο ματς με το Διαγόρα.

Διαβάστε επίσης