ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 18 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 18 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018

Ζημιές και προβλήματα στη Χρυσούπολη, τη Νέα Καρβάλη, τον πρώην Δήμο Ορφανού προκάλεσε η χθεσινή απογευματινή κακοκαιρία που έπληξε μεγάλο τμήμα του Νομού. Χωρίς νερό στις Κρηνίδες λόγω βλάβης της ΔΕΗ, η οποία επηρεάζει το δίκτυο του αντλιοστασίου. Σημαντικές ζημιές στα αμπέλια του πρώην Δήμου Ορφανού. Η Πολιτική Προστασία της Π.Ε. Καβάλας δεν αποκλείει ίδια κακοκαιρία να σημειωθεί και σήμερα, τις απογευματινές ώρες.

 

Το γεωτρύπανο Τζούπιτερ, Ρουμάνικης προέλευσης, εγκαταστάθηκε χθες πάνω από το κοίτασμα του Πεδίου Ε. Θα κάνει τις πρώτες γεωτρήσεις ώστε αμέσως μετά να εγκατασταθεί και να λειτουργήσει η εξέδρα «Λάμδα». Με απόφαση του διοικητή της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων δεν αλλάζει η διευθύντρια της εφορίας κ. Φωφώ Παναγιωτοπούλου. Τοποθετήθηκε υποδιευθύντρια η κ. Χρυσούλα Μήττα. Μέσω ιδιωτικής πρωτοβουλίας και επένδυσης είναι πάρα πολύ πιθανή λύση στο ίδρυμα «Αγία Μαρίνα». Ταλαιπωρήθηκαν περιμένοντας σε χώρο λίγων τετραγωνικών, χωρίς κλιματισμό, όσοι εξετάστηκαν στο ΙΚΑ από την επιτροπή ΚΕΠΑ. Τρεις αποφάσεις της διοίκησης της ΔΕΥΑΚ ακύρωσε η Αποκεντρωμένη. Όλες αφορούσαν επείγουσες προμήθειες, οι οποίες έγιναν με καθυστέρηση 2 και 3 μηνών από το αρχικό γεγονός και πρόβλημα.

 

Την Παρασκευή 14 Σεπτέμβρη το φεστιβάλ της ΚΝΕ στο Πάρκο Φαλήρου. Συνελήφθη 36χρονος στη Νέα Πέραμο, κατηγορείται για παρεμπόριο. 10 παλιά εγκαταλελειμμένα αυτοκίνητα σε οικόπεδο στο Περιγιάλι. Πιο όμορφη η περιοχή μπροστά από τις Καμάρες μετά από δουλειά που έκανε η υπηρεσία Πρασίνου. Περιοχές με προβλήματα από την κακοκαιρία στο τέλος Ιουνίου επισκέφθηκε ο Γιάννης Πασχαλίδης. Αύριο στην Καβάλα ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης.

 

Από χθες εκθέτει έργα της στην Παναγία η Ροδούλα Ανδρεάδου Κατζομύτη. Καταχειροκροτήθηκε το Λύκειο Ελληνίδων σε εκδήλωση στην Κόνιτσα. Το βράδυ στο αρχαίο θέατρο Θεσμοφοριάζουσες σε σκηνοθεσία του Βαγγέλη Θεοδωρόπουλου.

 

Το απόγευμα στο «Ανθή Καραγιάννη» το διεθνές μίτινκ στίβου Δαβιτζόγλεια. Στο Νέστο οι αδελφοί Τσαπέγια. Ο Δήμος Καβάλας θα διορθώσει όλο το χόρτο στο γήπεδο «Ανθή Καραγιάννη». Συνεργασία στο μπάσκετ ανακοίνωσαν χθες Ένωση και Βύρωνας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης