ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 18 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 18 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020

Σε νέα φάση μπαίνουν από σήμερα τα μέτρα πρόληψης του κορωνοϊού με τη διακοπή λειτουργίας των περισσότερων εμπορικών καταστημάτων. Οι Καβαλιώτες επαγγελματίες έπαψαν να είναι στα μαγαζιά τους από χθες. Το βράδυ της Τρίτης διαπιστώθηκαν δύο κρούσματα στην Αλεξανδρούπολη ενώ το Νοσοκομείο Καβάλας πήρε αρνητικά αποτελέσματα για 5 ύποπτα περιστατικά. Από χθες στο χώρο στάθμευσης του Νοσοκομείου η Κινητή Ιατρική Μονάδα της Περιφέρειας. Εντός των ημερών στο Νοσοκομείο οι εξετάσεις για τους ασθενείς με υψηλό πυρετό.

 

Το μεσημέρι ξεκινά απολύμανση στο Διοικητήριο. Μήνυμα του Δημάρχου και των επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων υπέρ του Μένουμε Σπίτι. Η αρχαιολογική υπηρεσία ανακοίνωσε διακοπή λειτουργίας μουσείων και του αρχαιολογικού χώρου των Φιλίππων. Το πρωί εθελοντική αιμοδοσία στην Δ. Καπναποθήκη. Μόνο με το Δήμαρχο και τους επικεφαλής των παρατάξεων της αντιπολίτευσης η συνεδρίαση το μεσημέρι του Δημοτικού Συμβουλίου Νέστου. Δια περιφοράς θα συνεδριάσει την Παρασκευή το Δημοτικό Συμβούλιο Θάσου. Ακόμη λιγότερα από σήμερα τα δρομολόγια του Υπεραστικού ΚΤΕΛ.

 

Δύο νεκρές θαλάσσιες χελώνες ξέβρασε η θάλασσα την Τρίτη σε ισάριθμες παραλίες της Δημοτικής Ενότητας Ελευθερών. Ο Νίκος Παναγιωτόπουλος υποδέχθηκε στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας την πρόεδρο της Δημοκρατίας. Προσλήψεις εποχιακού προσωπικού στην Παιδόπολη. Εκδόθηκε η άδεια της Πολεοδομίας για την κατεδάφιση μετά το Πάσχα του ιερού ναού της Μεταμόρφωσης.

 

Μέσω του ΕΣΠΑ ιατρείο μνήμης στο Νοσοκομείο. Κλειστό λόγω μέτρων κορωνοϊού και το γραφείο του Συνδέσμου Εργολάβων Ηλεκτρολόγων. Νέα μικρή μείωση στις τιμές των καυσίμων στα πρατήρια του Ν. Καβάλας. Ερώτηση της Τάνιας Ελευθεριάδου για τα προβλήματα στις αποζημιώσεις των κτηνοτρόφων. Ψυχολογική στήριξη σε άτομα που την έχουν ανάγκη προσφέρει ο Δήμος Καβάλας μέσω του Συμβουλευτικού του Κέντρου.

 

Με βίντεο οι ποδοσφαιριστές του Νέστου ζητούν από τους πολίτες να μείνουν σπίτι τους. Ίδιου περιεχομένου ανακοίνωση του ΑΟΚ.

Διαβάστε επίσης