• 14 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 18 ΟΚΤΩΒΡΗ 2023

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 18 ΟΚΤΩΒΡΗ 2023

Υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι από την Καβάλα, υποψήφιοι τοπικοί σύμβουλοι από τη Ζαρκαδιά ελέγχουν από χθες τα ψηφοδέλτια και τους σταυρούς προτίμησης. Στο Πρωτοδικείο θα βρίσκεται σήμερα και υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος που σκοπεύει να ελέγξει τα άκυρα ψηφοδέλτια της β’ Κυριακής για την παράταξη Μέτιου. Αυτοί οι έλεγχοι όπως και οι ενστάσεις μπορούν να γίνονται ως την Παρασκευή. Ούτε χθες ξεκαθάρισε η κατανομή των 5 εδρών της Δ.Ε. Φιλίππων. Ένα νέο σενάριο μειώνει τους δημοτικούς συμβούλους Φιλίππων του Θόδωρου Μουριάδη, ο συνδυασμός του οποίου εκλέγει έναν επιπλέον στην Καβάλα.

 

22 υποψήφιοι τοπικοί σύμβουλοι δεν έλαβαν ούτε έναν σταυρό προτίμησης. Οι περισσότεροι βρίσκονται στα ψηφοδέλτια Μάκη Παπαδόπουλου- Αναστασίας Ιωσηφίδου. Θα αυξηθούν τα δημοτικά τέλη του 2024, προβλέπει ο Χρήστος Ποτόλιας. Πλήρη κάλυψη στην Τάνια Ελευθεριάδου και στη στάση της στις επαναληπτικές εκλογές στην Καβάλα από τον Κώστα Μορφίδη. Χαρούμενος και δικαιωμένος από το αποτέλεσμα των εκλογών δηλώνει ο Αντιδήμαρχος Γιάννης Προμούσας.

 

Επίτιμη δημότης Θάσου ανακηρύχτηκε χθες η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου. Αύριο Πέμπτη στις 11 το πρωί στον Άγιο Παύλο η κηδεία του αρχιμανδρίτη Κωνσταντίνου Σακαρίδη. Η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας Θράκης απέρριψε τις προσφυγές επιχειρηματία, ισχύουν πρόστιμα 15.000 ευρώ που του επέβαλε για καταστήματα εστίασης ο Δήμος Θάσου. Δεν λειτουργεί το ΑΤΜ της Εθνικής τράπεζας στη Δ. Αγορά. Προβλήματα στη λειτουργία του ΑΤΜ της τράπεζας Πειραιώς στις Κρηνίδες. Νεκρό δελφίνι χθες το απόγευμα στο λιμάνι της Νέας Ηρακλείτσας. Συνελήφθη διακινητής παράνομων μεταναστών στην εθνική οδό Καβάλας- Ξάνθης. Σύλληψη και για υπόθεση ναρκωτικών.

 

Την Κυριακή 5 Νοέμβρη η γιορτή του τσίπουρου στη Νέα Πέραμο. Σε έκθεση για την οικοδομή που γίνεται από αύριο στην Αθήνα, συμμετέχει η Περιφέρεια ΑΜΘ. Μαθητές δημοτικών σχολείων της Ελευθερούπολης σε φιλανθρωπικό ματς για την ενίσχυση σχολείου στην Καρδίτσα.

 

Στο «Ανθή Καραγιάννη» το Σάββατο το εντός έδρας ματς του Νέστου. Δανεικός στον ΠΑΟΚ Κρηστώνης ο Παβλόφ.

 

 

Διαβάστε επίσης