• 19 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 18 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2019

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 18 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2019

Συναινετικά, στο κλίμα του νόμου και της πρόσφατης εγκυκλίου, ορίστηκαν χθες βράδυ από το Δημοτικό Συμβούλιο οι διοικήσεις 2 δημοτικών επιχειρήσεων και 3 νομικών προσώπων. Η αντιπολίτευση έχει σε κάθε διοίκηση έναν επιπλέον εκπρόσωπο ενώ περιμένει την έγκριση των χθεσινών αποφάσεων από την υπερκείμενη αρχή. Οι προτάσεις Μουριάδη ήταν οι αναμενόμενες, ήδη γνωστές. Στη διάρκεια της συνεδρίασης έγινε γνωστό ότι από την 1η Οκτώβρη θα αρχίσει το πλύσιμο των κάδων απορριμμάτων ενώ εξετάζεται αλλαγή του σημείου της λαϊκής αγοράς των Κρηνίδων.

 

Προθεσμία 15 ημερών είναι σε εξέλιξη για την κατάθεση αιτήσεων για την κάλυψη της θέσης του διοικητή του Νοσοκομείου. Η δικηγόρος Γεωργία Χιόνη νομική σύμβουλος του προέδρου της Ρυθμιστής Αρχής Λιμένων. Τον Υπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας συνάντησαν ο Γιάννης Πασχαλίδης και ο Μακάριος Λαζαρίδης. Ο κ. Λαζαρίδης είχε μαζί του πλοιοκτήτες φέρι μποτ. Στην αυριανή της συνεδρίαση η σχολική επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης αποφασίζει τη διαδικασία για την πρόσληψη 4 καθαριστριών. Ο Απόστολος Παυλίδης υποψήφιος πρόεδρος του τμήματος ΑΜ του ΤΕΕ.

 

Το πρωί αγιασμός στο δικαστικό μέγαρο για την έναρξη του νέου δικαστικού έτους. Στο Γεωτεχνικό Επιμελητήριο πραγματοποιείται σήμερα σύσκεψη για να μην υπάρξουν πυρκαγιές σε αγροτικές εκτάσεις. Αφιέρωμα του Αθηναϊκού Πρακτορείου ειδήσεων στα 100 χρόνια του κεντρικού λιμανιού της Καβάλας. Συνέντευξη τύπου για έργα ύδρευσης δίνουν το μεσημέρι ο Αντιπεριφερειάρχης και οι πρόεδροι των ΔΕΥΑ Καβάλας και Παγγαίου. Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Τούρκο ομόλογο του είχε χθες ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος.

 

Το απόγευμα συνέντευξη τύπου από την ομάδα των Παραμυθάδων. Αγιασμό πραγματοποιεί το απόγευμα ο σύλλογος κατοίκων Ποταμουδίων. Συνεχίζονται σήμερα οι εκδηλώσεις της Ιεράς Μητρόπολης για την «Εβδομάδα Νεολαίας». Το Σάββατο στο Ακόντισμα εκδήλωση για τους πρόσφυγες που ήρθαν στην περιοχή από την Μικρά Αγία.

 

Για το κύπελλο Ελλάδας η Ένωση αγωνίζεται σήμερα με τον Πυρσό Γρεβενών. Αρχές Οκτώβρη στο «Ανθή Καραγιάννη» το ματς κυπέλλου του Αετού Οφρυνίου με τον Απόλλωνα Λάρισας. Τα Χανιά αντίπαλος του ΑΟΚ στο κύπελλο.

Διαβάστε επίσης