• 3 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 19 ΓΕΝΑΡΗ 2022

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 19 ΓΕΝΑΡΗ 2022

60χρονος επαγγελματίας από το Δήμο Παγγαίου πέθανε στο Νοσοκομείο όπου νοσηλεύονταν με κορωνοϊό. Οι χθεσινές ανακοινώσεις νέων κρουσμάτων επιβραδύνουν τη βελτίωση της κατάστασης στο Ν. Καβάλας. Προσωρινά διέκοψε τη λειτουργία του τμήμα του Δημοτικού Σχολείου της Κεραμωτής. Σε αυτό οι θετικοί μαθητές ξεπέρασαν το ποσοστό του 50%. Σταθερή η μείωση των εμβολιασμών ενώ χθες στα τεστ του Νοσοκομείου υπήρξε μικρή βελτίωση ως προς τον αριθμό των νέων μολύνσεων.

 

Οχήματα και άνδρες της Π.Υ. Καβάλας βρέθηκαν χθες στην Ξάνθη, στην φωτιά σε κεντρικό καπνομάγαζο. Αυτό μάλιστα λέγεται ότι είναι Καβαλιώτικης ιδιοκτησίας. Νέα άδεια λειτουργίας εκδόθηκε χθες για το «Ανθή Καραγιάννη». Έργο 2,9 εκ ευρώ θα εκτελέσει η Αρχαιολογική Υπηρεσία στους Φιλίππους. Μία ακόμη Κοινή Υπουργική Απόφαση για το χώρο φιλοξενίας της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λιμένα στο κεντρικό λιμάνι της Καβάλας.

 

Με εργαζόμενους του ναυπηγείου Ελευσίνας συναντήθηκε ο Νίκος Παναγιωτόπουλος. Να μην φορολογηθούν τα αναδρομικά των συνταξιούχων ζητά η Τάνια Ελευθεριάδου. Με ανακοίνωση της η Ενεργειακή εκφράζει την αισιοδοξία της για τις επιδόσεις της το νέο έτος. Κανονικά θα γίνει η εμποροπανήγυρις την ερχόμενη εβδομάδα στη Νέα Καρβάλη. Δεν πραγματοποιήθηκε χθες το μαθητικό συλλαλητήριο, συνεχίστηκαν κάποιες λίγες καταλήψεις σχολείων. Νέες απόπειρες τηλεφωνικής απάτης με στόχο ηλικιωμένους συμπολίτες.

 

Το Δασαρχείο Καβάλας ανακοίνωσε την πρώτη τροποποίηση του δασικού χάρτη των Δήμων του Ν. Καβάλας. Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ακροβουνίου θα υλοποιήσει δράσεις για τα 100 χρόνια από την Μικρασιατική Καταστροφή. Βασιλόπιτα έκοψε το διοικητικό συμβούλιο του συνοικιακού συλλόγου της Χωράφας. 13 ορειβάτες του ΕΟΣ και του ΣΧΟΚ έκαναν ανάβαση στο Φαλακρό.

 

Σε συζητήσεις με τον Βραζιλιάνο επιθετικό ποδοσφαιριστή Καϊούμπι, που έχει πολλές συμμετοχές στο Γερμανικό πρωτάθλημα βρίσκεται ο ΑΟΚ. Αναβλήθηκε το σημερινό ματς με τα Τρίκαλα. Εμβόλιμη αγωνιστική σήμερα για Νέστο και Μέγα Αλέξανδρο Ορφανίου.

 

Διαβάστε επίσης