ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 19 ΙΟΥΝΗ 2019

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 19 ΙΟΥΝΗ 2019

Δύο νεαρά άτομα τραυματίστηκαν χθες το μεσημέρι στον κεντρικό δρόμο του Παληού, σε ένα περίεργο τροχαίο όπου αρχικά δόθηκε η εντύπωση περιστατικού εγκατάλειψης. Ο οδηγός επιβατικού αυτοκινήτου που ενεπλάκη στο περιστατικό ήταν σε κατάσταση σοκ κι ενώ ήταν στο σημείο άργησε πολύ να δηλώσει την ιδιότητα και ανάμιξη του. Οι δύο τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο ενώ την προανάκριση διενεργεί το τμήμα Τροχαίας. Αργότερα χθες το απόγευμα συγκρούστηκαν δύο επιβατικά αυτοκίνητα στη διασταύρωση των οδών Ερυθρού Σταυρού και Αβέρωφ. Δεν υπήρξαν τραυματίες.

 

Χωρίς εκπλήξεις ανακοινώθηκαν χθες το μεσημέρι οι 6 υποψήφιοι βουλευτές της ΝΔ στην Καβάλα. Ανακοινώσεις Παπαφιλίππου και Τάνιας Ελευθεριάδου με κριτική στις απόψεις Μακάριου Λαζαρίδη. Το βράδυ σε εκδήλωση το ΚΚΕ παρουσιάζει τους υποψήφιους βουλευτές του. Συνέντευξη τύπου δίνει το μεσημέρι ο Νίκος Παναγιωτόπουλος.

 

Ο διευθυντής Πρωτοβάθμιας Χρήστος Αρβανιτόπουλος προειδοποίησε τους Δήμους του Νομού Καβάλας για την ανάγκη κατασκευής νέων αιθουσών σε δημοτικά σχολεία και νηπιαγωγεία. Διαμαρτυρίες από τη Νέα Καρβάλη επειδή έμεινε στη μέση έργο ανακαίνισης παιδικής χαράς. Σύντομα θα κληθούν από την υπηρεσία του Δήμου Καβάλας όσοι θα προσληφθούν ως μόνιμο προσωπικό. Το ίδρυμα Λάτση στηρίζει με δωρεά το Νοσοκομείο Καβάλας. Εντός των ημερών θα αρχίσουν να εργάζονται στις παραλίες του Δήμου Καβάλας οι ναυαγοσώστες.

 

Στο Καρνάγιο δόθηκε χθες η καθιερωμένη συνέντευξη τύπου για την παρουσίαση του φεστιβάλ Φιλίππων, το οποίο αρχίζει στις 10 Ιουλίου. Δύο σημαντικές δωρεές παρέλαβε το Πουλίδειο γηροκομείο Καβάλας. Σε εκδήλωση των Ελευθερίων τιμήθηκαν χθες ο Στράτος Καλαφάτης, ο Σωτήρης Ξώγνος και ο αρχιμανδρίτης Απόστολος Καβαλιώτης. Το απόγευμα στην Π. Μουσική ο σύλλογος κατοίκων Παναγίας αναβιώνει το έθιμο του Κλήδονα

 

Ο Δημήτρης Μπαλασάς νέος προπονητής στην γυναικεία ομάδα βόλεϊ του ΑΟΚ. Ο Γιάννης Κουμλιάς νέος προπονητής στην ΑΕ Καβάλας. Ο πρώην αμυντικός ποδοσφαιριστής του ΑΟΚ Γιάννης Κάργας θα συνεχίσει την καριέρα του στη  Λέφσκι Σόφιας.

 

Διαβάστε επίσης